O tonă de muguri de cannabis, descoperită într-un depozit din Timiș, după...

O tonă de muguri de cannabis, descoperită într-un depozit din Timiș, după o operațiune DIICOT. Cine conducea rețeaua

0
DISTRIBUIȚI

Lovitură de proporții reușită de DIICOT Timișoara și polițiștii de la ”Crimă Organizată” în această dimineață – o tonă de muguri de cannabis a fost descoperită într-un depozit al unei grupări care a invadat piața cu droguri. Agenți sub acoperire au cumpărat în timpul operațiunii mai multe kilograme de cannabis de la membrii rețelei. Azi dimineață, în jurul orei patru, liderul grupării, Altstander Cristian, de 41 de ani, cetățean german născut în Timișoara, a fost prins în flagrant când vindea șase kilograme de muguri.

Când au descins în locația din cătunul Blajova, între Nițchidorf și Stamora Română, anchetatori au avut o surpriză de proporții – în încăperi erau puse sute de kilograme de muguri la uscat.


De asemenea, au fost descoperite câteva sute de plante aflate în diverse stadii de creștere. Alți doi bărbați, Ioan Ilinca, de 30 ani, din Timișoara, și Costantin Bîrnaz, de 28 ani, din Dumbrăvița, care ajutau la vânzarea de droguri și întreținerea culturilor, au fost reținuți. Vom reveni cu amănunte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.