Omul de afaceri Dorin Epure încearcă să blocheze închirierea spaţiilor CJ Timiş...

Omul de afaceri Dorin Epure încearcă să blocheze închirierea spaţiilor CJ Timiş de la Bastionul Theresia

0
DISTRIBUIȚI

La un an de zile de când trei din localurile pe care le deţinea au fost evacuate din Bastionul Therezia, societatea Elaine SRL, patronată de omul de afaceri Dorin Epure, încearcă să împiedice organizarea de licitaţii pentru atribuirea spaţiilor de la Bastionul Theresia, după ce a fost evacuat pdin spațiile deținute pentru că i-a expirat contractul. Societatea a transmis o adresă către CJ Timiş prin care cerea sistarea procedurii de scoatere la licitaţie a spaţiilor, însă aleşii judeţeni au respins petiţia.

„Elaine SRL a transmis această adresă pentru că nu este de acord cu raportul de evaluare, cu caietul de sarcini, cu tot ceea ce se întâmplă acum la Bastion. S-a crescut foarte mult preţul faţă de ceea ce a fost în anii trecuţi. De fapt, acum pot să spun că preţul este un preţ real, un preţ normal pentru o zonă în centrul Timişoarei. Am respins adresa. Au făcut două acţiuni: una de anulare a caietului de sarcini în instanţă, unde CJT a câştigat, drept dovadă am şi avut o licitaţie unde s-au scos şase spaţii, au participat doar două firme şi s-a câştigat un singur spaţiu deocamdată. Vom urma în continuare procedura de scoatere la licitaţie a celorlalte spaţii, iar noi am dat acum o respingere a acestei plângeri prealabile făcute de către Elaine, deci în continuare hotărârea respectivă produce efecte, societatea având posibiltatea şi dreptul să atace în instanţă”, a declarat preşedintele CJ Timiş, Călin Dobra.

“Am luat decizia de a relua, cât mai rapid, licitația pentru închirierea spațiilor pe care Consiliul Județean Timiș le are disponibile la Bastion.


După reabilitare prin fonduri europene, Bastionul Theresia oferă spații amenajate care pot fi închiriate conform legii pentru derularea de activități în domeniul turistic, cultural și de agreement ”, anunţa președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, acum câteva zile.

„Este vorba de următoarele spații, care pot avea ca destinație restaurant, bar și alte activități de servire a băuturilor, activități ale agențiilor turistice și tur-operatorilor, alte servicii de rezervare și asistență turistică, activități de creare și interpretare artistică:
Corp A – spațiul A 5 – 222,09 mp + 57 mp teren aferent frontului
Corp A – spațiul A 6 – 211,65 mp + 54 mp teren aferent frontului
Corp B+C – spațiul B-C 7+1 – 379,27 mp + 168 mp teren aferent frontului Corp C – spațiul C 6 – 384, 77 mp, Corp E – spațiul E 1 – 440,05 mp + 88 mp teren aferent frontului. Licitația va avea loc în data de 23 octombrie 2017, la ora 10.00, la sediul Palatului Administrativ, Bd. Revoluţiei din 1989, nr. 17 (Sala Revoluției, et.1). Înscrierea la licitaţie se poate face până în 20 octombrie, inclusiv, între orele 9.00 şi 14.00. Ofertanţii vor depune la sediul Consiliului Judeţean Timiş, cererea de înscriere la licitaţie însoţită de documentele prevăzute la punctul 5, lit. i) din Caietul de sarcini. Spațiile pot fi vizitate de luni până vineri, între orele 10.00-13.00. Persoana de contact pentru vizitarea spațiilor este dl. Dan Păduraru, consilier superior la Compartimentul Gestionarea Patrimoniului, telefon 0721868229”, transmitea CJ Timiş acum câteva zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.