(P) Vino în Iulius Mall, la Expotech, să vezi noutățile din domeniul...

(P) Vino în Iulius Mall, la Expotech, să vezi noutățile din domeniul tehnologiei!

0
DISTRIBUIȚI

Pasionații de inovație sau cei care vor să afle care sunt ultimele noutăţile în materie de tehnologii sunt aşteptaţi, în acest final de săptămână, la Iulius Mall Timişoara.


De vineri până duminică inclusiv, aici va avea loc ExpoTech, eveniment care se află sub egida TechFest – primul festival din zonă dedicat tehnologiei.

Publicul larg este așteptat să viziteze expoziţia de la etajul Iulius Mall (zona Intersport) pentru a vedea cele mai noi în tendinţe în automatizarea locuinței, electrice și electronice inovative, oglinzi și jucării inteligente, imprimante 3D și alte obiecte care ne pot schimba viața.

Accesul este gratuit, iar organizatorii au pregătit și o tombolă specială, unde participanţii pot câştiga o dronă. Înscrierea la tombolă se realizează prin completarea formularului de pe site-ul TechFest:

http://timisoara.techfest.ro/festival-events/expotech/.

Festivalul dedicat tehnologiei are loc la Timişoara în perioada 9 – 15 octombrie 2017. TechFest înseamnă conferințe, workshopuri, forum de IT, hackathon, expoziție tech și alte evenimente dedicate comunității și publicului larg.

Prima ediție TechFest a avut loc în noiembrie 2016, la Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.