Patronul de la „Îngerii Galbeni” merge la închisoare. A fost condamnat definitiv...

Patronul de la „Îngerii Galbeni” merge la închisoare. A fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Răzvan Nedelcu, controversatul patron al firmei „Îngerii galbeni”, care ridica maşinile parcate în mai multe parcări private din Timişoara şi mai apoi cerea sume enorme de bani pentru a restitui vehiculele păgubiţilor, merge la închisoare.

Curtea de Apel Timișoara a respins astăzi apelul făcut de apărarea lui Nedelcu la decizia Judecătoriei Timișoara.


„În baza art. 421 alin. 1 pct.1 lit. b) C.p.pen. respinge ca nefondat apelul declarat de inculpatul Nedelcu Răzvan Sorin, împotriva sentinţei penale nr. 2991 din 25 mai 2017 pronunţată de Judecătoria Timişoara în dosarul nr. 11164/325/2016. Menţine sentinţa penală atacată. În baza art. 422, art. 275 alin. 2 Cod procedură penală, obligă inculpatul Nedelcu Răzvan Sorin să plătească statului suma de 300 lei, cu titlul de cheltuieli judiciare avansate de stat în apel”, spune soluția pe scurt publicată de CAT. Sentința este definitivă.

În luna mai a acestui an, Răzvan Nedelcu a fost condamnat de Judecătoria Timișoara la trei ani și 10 luni de închisoare pentru opt infracțiuni de loviri sau alte violențe și una de tulburare a ordinii și liniștii publice, după ce a lovit cu mașina mai multe persoane adunate într-o parcare din Timișoara pentru a protesta împotriva abuzurilor firmei conduse de el. Din pedeapsă se va scădea timpul petrecut de Nedelcu în arest preventiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.