Persoanele interesate să acceseze fonduri europene, invitate la un nou curs organizat...

Persoanele interesate să acceseze fonduri europene, invitate la un nou curs organizat de Camera de Comerț Timiș. Cum vă puteți înscrie

0
DISTRIBUIȚI

fonduri europene

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o nouă serie de cursuri acreditate pentru timișeni. Este vorba de un curs de Manager Resurse Umane și unul de Expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene.

Potrivit reprezentanților CCIA Timiș, cursul Manager Resurse Umane este autorizat și se adresează persoanelor care au minim studii medii și care doresc să se formeze și să se perfecționeze în acest domeniu. În timpul cursului, participanții vor afla mai multe informații despre planificare strategică, structura organizațională, analiza postului, recrutare și selecție, cultura organizațională, evaluarea performanțelor, integrarea noilor angajați, motivare non financiară și dezvoltarea competențelor angajaților.

Cursul este organizat în perioada 23 octombrie – 11 noiembrie, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, iar taxa de participare este de 750 de lei. Membrii CCIA Timiș beneficiază de o reducere de 10%, absolvenții cursului de Inspector/Referent resurse umane absolvenți în cadrul instituției – 20% reducere, iar cursanții care au urmat două cursuri la CCIA Timiș în ultimele șase luni – tot 20% reducere.

Informații suplimentare și înscrieri la Direcția Formare și Perfecționare Profesională a CCIAT, Centrul Regional de Afaceri din Bd.


Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 110, tel. 0720444121, 0256-219171, e-mail: tavramov@cciat.ro, Tania Avramov – manager DFP.

De asemenea, CCIA Timiș organizează și o nouă serie a cursului Expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene, certificatele obținute la absolvire fiind recunoscute național și internațional.

„Cursul se adresează instituțiilor publice, companiilor private, ONG-urilor, precum și tuturor persoanelor care doresc să se dezvolte prin atragerea de fonduri europene pentru finanțarea proiectelor de perspectivă. De asemenea, cursul este util membrilor echipei de proiect care, la finalul cursului, vor avea competențele și abilitățile specifice, necesare scrierii unei cereri de finanțare și derulării cu succes a proiectului”, transmite CCIA Timiș.

Tematica cursului acoperă întreaga tematică necesară accesării și obţinerii surselor de finanţare: programe de finanțare prin care se pot obține bani europeni nerambursabili pentru nevoile de dezvoltare ale firmei / instituției; pașii / etapele pentru obținerea unei finanțări nerambursabile; modul de completare a unei cereri de finanțare; accesarea și utilizarea corectă a fondurilor europene; ce implică din partea firmei / instituției gestionarea unui proiect finanțat din fonduri structurale; nereguli și fraude în realizarea și derularea proiectelor ce beneficiază de cofinanțare europeană.

Cursul se desfășoară în perioada: 16 – 25 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara. Informații și înscrieri la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam.110, tel. 0256/219172, 0742/924344, e-mail: mmuresan@cciat.ro, Milena Mureșan – organizator curs DFP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.