PRESSALERT. 8 ani

PRESSALERT. 8 ani

1
DISTRIBUIȚI

8 ani de când am plecat pe cărarea necunoscută pe care am botezat-o PRESSALERT. 8 ani în care fiecare zi a însemnat o nouă provocare. Pentru că aproape nimeni nu a dat vreo șansă site-ului. Ba chiar s-a pariat pe asta. A fost ceva care ne-a făcut să rezistăm și să mergem înainte – credința că adevărul trebuie să ajungă la cititorii noștri. Oricât de dureros ar fi. Ne-am încăpățânat să mergem pe această cale, chiar dacă nu de puține ori am fost singuri, iar cei mai mulți ne zâmbeau arogant sau ne înjurau de pe margine.


Au vrut să ne fure marca, ne-au spus că suntem cumpărați, că suntem proști, că nu suntem jurnaliști,  dar niciodată nu au spus că informațiile pe care le-am prezentat în investigațiile noastre sunt false.

8 ani în care nu ne-am negociat principiile și am arătat că putem face presă având inimă caldă și minte rece. 8 ani în care am dovedit că PRESSALERT înseamnă o echipă în care la greu și la bine am rămas alături. Ne-a unit libertatea cuvântului și energia pe care ne-au dat-o de fiecare dată cititorii noștri. 8 ani în care am sacrificat în fiecare zi câte ceva din binele personal pentru ca lucrurile să meargă mai departe. Și pentru asta trebuie să le mulțumesc colegilor din echipă fără de care proiectul PRESSALERT nu ar fi ajuns aici. Și celor care, știuți sau neștiuți, ne-au fost alături, fiecare în felul său.

8 ani în care am continuat să mergem contra curentului și să facem lucruri noi când alții au ales să renunțe. Așa a apărut primul talk show TV online, PRESSALERT LIVE și, de anul acesta, săptămânalul gratuit PRESSALERT. De fiecare dată ni s-a spus că este o nebunie, că nu poate să meargă. Timpul ne-a dat dreptate. Așa că vom continua, rămând fideli ideii că esențială este calitatea informației într-un ocean de pseudo-știri și dezinformări. La mulți ani, PRESSALERT!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.