Nicolae Robu, scuze și acuze după ce ACS Poli a fost umilită...

Nicolae Robu, scuze și acuze după ce ACS Poli a fost umilită de FCSB: de la ”Dragi Poliști”, la ”idioți/idioate care se pretind jurnaliști”

3
DISTRIBUIȚI

Înfrângerea severă suferită aseară de ACS Poli, precum și rezultatele din ultimul timp ale echipei timișorene din Liga I, au readus în atenție problemele trupei pregătite de Ionuț Popa. În această dimineață, pe pagina de Facebook a clubului, a apărut un comunicat al primarului Nicolae Robu. Edilul, care acționează precum un patron din fotbalul românesc, nu a ezitat să jignească din nou jurnaliștii care ar fi îndrăznit, aparent, să spună că echipa sa de fotbal ar putea trece la un finanțator privat.

Primarul Nicolae Robu a intervenit și aseară la un post național pentru a explica faptul că restanțele către fotbaliștii lui ACS Poli nu sunt mari, ”abia s-a intrat în a doua lună de restanțe”. Acesta nu a ezitat să jignească, la modul general, jurnaliștii care ar fi vorbit de sosirea unui investitor. ”Nu va luati dupa tot felul de idioti / idioate care se pretind jurnalisti, fara a avea nimic in comun cu aceasta profesie si care va intoxica doar cu fabulatiile mintilor lor”, se arată în comunicatul de pe pagina lui ACS Poli.

Trebuie precizat că textul postat de pagina ”PoliTimișoara” nu e semnat, dar în acesta se vorbește la persoana I iar sub el se află o poză cu Nicolae Robu.

Iată întregul comunicat:

”Dragi Polisti,

Infrangerea de ieri a fost umilitoare, asa este si am suferit cu totii! Dar haideti sa ne adunam! Aceeasi echipa si acelasi antrenor au facut spectacol si rezultat cu CFR Cluj si cu Dinamo, egal cu Viitorul si o zestre de 17 puncte in primele 10 etape; iar cu FCSB -de departe cea mai buna echipa din Romania-, in tur, am pierdut doar cu 1-0 si asta cu ajutorul arbitrului, care ne-a lasat in 10 oameni timp de o ora de joc! Haideti sa luam infrangerea de ieri ca pe un accident, pe fondul unei aparari 75% improvizate, firmata din nefundasi!
In privinta “finantatorului”: nu va luati dupa tot felul de idioti / idioate care se pretind jurnalisti, fara a avea nimic in comun cu aceasta profesie si care va intoxica doar cu fabulatiile mintilor lor: eu as fi mai fericit ca oricine sa vina un investitor serios, pt ca as scapa de atata si atata bataie de cap pe care mi-am asumat-o fara vreo obligatie, ci doar din pasiune si dragoste pt fotbal, pt Poli, pt Timisoara.


Credeti ca e usor sa faci rost pe onoarea ta -numai pe onoare, pt ca eu nu ofer ilegalitati, favoritisme, cardasii diverse, cum se intampla prin alte parti, la schimb, pt nimic in lume!-, credeti ca e usor sa obtii luna de luna circa 150000-200000 euro din sectorul privat?! Ei bine, cam 90% din banii cu care a existat Poli din 2015 pana in prezent -si se implinesc trei ani in curand!- sunt obtinuti de mine! Si sa fie clar un lucru: rezultatele proaste nu se datoreaza restantelor salariale cum se tot spune pt ca abia s-a intrat in a doua luna de restante, din 16.10.2017; pana in 15, restantele erau doar pe o luna. Si ne straduim saptamanile acestea din rasputeri sa platim cat mai repede pe inca o luna!
Hai Poli!”

3 COMENTARII

  1. D-le Robu, stiu ca se fac eforturi mari pt. a mentine o echipa in prima divizie, mai stiu ca nu ne prea iubeste nimeni dar mai stiu ca Timisoara nu merita umilintele prin care trece pt. ambitia unei persoane, daca nu sunt bani e mai bine sa retrageti echipa din campionat decat sa faceti de ras un judet intreg. Va rog sa meditati si sa luati o masaura potrivita pt. situatia de azi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.