Primarul Robu a „uitat” să facă publice două inaugurări de străzi importante,...

Primarul Robu a „uitat” să facă publice două inaugurări de străzi importante, redeschise traficului dimineața devreme. Cum motivează situația

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei Nicolae Robu a dat drumul la circulație dis-de-dimineață pe două străzi importante, fără a face un anunț public și fără a invita reprezentanții mass-media, așa cum obișnuia în astfel de ocazii. Zi de inaugurări în secret pentru primarul Timișoarei, Nicolae Robu, care dis de dimineață a fost prezent pe șantierul de la Popa Șapcă, pentru a tăia panglica străzii recent reabilitate. Întrebat de PRESSALERT.ro de ce nu mai cheamă presa la evenimentele de inaugurare așa cum o făcea în trecut, în schimb a fost prezent reprezentantul unei pagini de Facebook din Timișoara, Robu a răspuns că „din lipsă de timp.


O să vă chem. Întâmplător am avut o discuție pe subiect, a venit, a spus că nu a dormit toată noaptea. Nu am făcut o inaugurare, pur și simplu, am dar drumul la trafic. Inaugurarea o vom face când va fi gata și atunci vom face cum se procedează la momente de inaugurare”.

Robu a povestit și despre a doua inagurare, făcută tot în secret. „Tot astăzi am dat drumul la circulație pe noua stradă pe care am realizat-o în cartierul Soarelui, între Uranus și Bulevardul Sudului. Este o stradă foarte importantă, cu două benzi auto, câte una pe sens, cu trotuare de o parte și cealaltă și 160 de locuri de parcare, distribuite uniform de o parte și de cealaltă a străzii locuri amenajate pe borduri, că acolo era o mizerie de nedescris. Bieții oameni își țineau pe pământ în noroi mașinile și prin noroi erau nevoiți să calce pentru a ajunge la mașini”. Strada amintită de primar se numește Aleea Cristalului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.