Protocol semnat: polițiștii au oficial acces la imaginile de pe camerele de...

Protocol semnat: polițiștii au oficial acces la imaginile de pe camerele de filmat din sistemul de management al traficului

0
DISTRIBUIȚI

Protocolul semnat între Primăria Timișoara și Inspectoratul Județean de Poliție Timiș privind folosirea imaginilor de pe camerele de filmat și radarele din sistemul de trafic management a fost aprobat astăzi în plenul Consiliului Local Timișoara.


Practic, de astăzi, polițiștii au oficial acces la imaginile în baza cărora pot amenda șoferii indisciplinați.

Este important pentru şoferi să ştie că sistemele de detectare a trecerii pe roşu sunt amplasate în intersecția de la Punctele Cardinale şi pe tronsoanele Republicii – Jiul, Circumvalațiunii – Gh. Lazăr, Simion Bărnuțiu – Dorobanților – Gh. Adam, Mihai Viteazul – Vasile Pârvan, Cetății – Gh Lazăr, Ardului – Miresei, Calea Șagului – Liviu Rebreanu, Brătianu – Revoluției – Hector, Circumvalațiunii – Brediceanu. Radarele care depistează depăşirea limitei legale de viteză sunt amplasate la ieşire din oraş pe Calea Aradului, Calea Lipovei, Calea Șagului, Calea Buziașului, Calea Dorobanților şi la Pasajul Michelangelo pe ambele sensuri de circulaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.