PSD și ALDE, un singur candidat pentru primăria comunei Checea

PSD și ALDE, un singur candidat pentru primăria comunei Checea

0
DISTRIBUIȚI

Alianță PSD – ALDE pentru Primăria Checea.


Cele două formațiuni aliate atât la nivel național, cât și la nivel județean au decis să meargă pe mâna unui singur candidat pentru Primăria Checea. Este vorba despe Cristian Oniță, membru ALDE Timiș, de profesie economist, fost director al Facultății de Științe economice și, în prezent, director al unui hotel de aproape 10 ani.

„La comuna Checea am căzut de comun acord cu domnii din PSD pentru a susține un singur candidat, pe Onița Cristian. Ne dorim ca proiectele din acea comunitate să aibă continuitate, dar să se vină și cu un suflu nou, pentru a se duce mai departe proiectele comunității”, a declarat președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa.

Liderul PSD Timiș, Călin Dobra a declarat că „am făcut alianța pentru Checea, PSD plus ALDE. Eu sunt ferm convins că în luna noiembrie vom avea în persoana domnului Cristian noul primar al comunei Checea. O să vedeți parcursul campaniei electorale (proiectele – n.r.) pe care candidatul nostru dorește să le pună în aplicare pentru comuna Checea”.

Un prim proiect pe care Oniță spune că vrea să-l implementeze dacă iese primar este amenajarea drumului care face legătura între Checea și drumul național dintre Cenei și Cărpiniș. Principalul contracandidat al lui Oniță este liberalul Daniel Florea. Scaunul de primar al localității a rămas vacant după ce primarul Dorin Birdean a decedat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.