Radu Nicosevici: „80% din populația Timișoarei ar fi comunicat mai bine decât...

Radu Nicosevici: „80% din populația Timișoarei ar fi comunicat mai bine decât Nicolae Robu în situația de criză” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Președintele Academiei de Advocacy, Radu Nicosevici, prezent în această seară la emisiunea PRESSALERT LIVE, în studioul HDV, a condamnat modul deficitar în care primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a reacționat în urma situației de criză apărute în urma furtunii care a lovit orașul acum o lună. Invitatul a fost de părere că nivelul de comunicare al edilului a avut o limită impardonabil de jenantă, ținând cont și de funcția pe care o ocupă.

„În momentul acelei furtuni, care a necesitat un management de criză, a fost nevoie și de un anumit tip de comunicare. În situații de genul trebuie să ai specialiști în domeniul comunicării. Acea cădere nefericită a porții și uciderea tânărului de 24 de ani a avut un impact emoțional cât 100 de acoperișuri. Tu, într-o situație de genul acesta, comunici în așa hal? A fost un moment îngrozitor de prost gestionat. Trebuie să se facă un studiu de caz ca exemplu de proastă comunicare. Cred că 80% din populația Timișoarei ar fi comunicat mai bine. Mă miră, mă sperie că există în jurul său patru consilieri, dar niciunul nu-l trage de mânecă”, a fost de părere Radu Nicosevici, la PRESSALERT LIVE.

Președintele Academiei de Advocacy a explicat și cum ar fi trebuit să procedeze primarul Timișoarei.


„După ce cazi în acea groapă, ai norocul că Bucureștiul îți dă muniție. După aceea trebuie să clarifici problema, aici puteai să-ți dovedești profesionalismul. Să faci o cercetare, să prezinți care este situația, ce s-a întâmplat. Ar trebui să te simți responsabil într-o astfel de situație. Cu toții suntem responsabili, dar el e responsabilul șef”, a explicat Radu Nicosevici.

Invitatul PRESSALERT LIVE nu s-a oprit aici în a diseca modul de comunicare al lui Nicolae Robu. „Primarul Timișoarei are o veche problemă. Cred că cei din jurul lui nu îl ajută în bună măsură. Problema comunicării în calitate de vârf al administrației publice locale, lucrul acesta produce foarte multă incoerență, sunt situații de amuzament, de neînțelegere, de uzură. Uzează individul, omul politic care comunică exclusiv cu exteriorul. De fiecare dată când merg la București, la ședința de plen, sunt întrebat dacă a mai apărut vreun banc cu Robu”, a menționat președintele Academiei de Advocacy, Radu Nicosevici.

Chiar și așa, acesta crede că pe Nicolae Robu nu-l interesează toate cele întâmplate, iar tactica sa este alta. „Cred că pe domnul Robu nu-l prea interesează presa. S-a săturat de voi. Presa este cumpărată și a ajuns la concluzia că, și cred că a fost consiliat, până în 2020 se termină Jiul, se termină Popa Șapcă, se termină de asfaltat o grămadă de chestii. Alegătorul timișorean are memorie scurtă, până acum nu au apărut niciun fel de contracandidați, iar pe Sorin Grindeanu nu-l văd cu șanse serioase împotriva lui Robu. Cred că Robu, cu gafe, cu jigniri, cu proastă comunicare, merge pe principiul câinii latră, caravana trece”, a mai spus Radu Nicosevici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.