Razie de amploare, cu mascați, în Timișoara și în județ. La ce...

Razie de amploare, cu mascați, în Timișoara și în județ. La ce sumă impresionantă au ajuns amenzile

0
DISTRIBUIȚI

Sfârșit de săptămână plin pentru oamenii legii din Timiș. Aceștia au efectuat controale de amploare atât în Timișoara, cât și în județ. La razie au participat polițiștii din Timișoara, dar și de pe raza de competență a Poliției Orașului Sânnicolau Mare, Poliției Orașului Făget, Secției 5 Rurale Belinț și Secției 6 Rurale.

Au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au
participat și polițiști din cadrul Serviciului Rutier, Secțiilor 11 și 12 Rurale, luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, pompieri și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș.

Oamenii legii au acţionat pentru „verificarea legalităţii funcţionării unităţilor comerciale, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă”.

Au fost făcute controale la 36 de societăți comerciale, verificate 361 de autovehicule şi legitimate 651 de persoane.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat 14 infracțiuni și au depistat un bărbat de 42 de ani, urmărit internațional de autoritățile judiciare din Germania pentru infracțiuni contra patrimoniului.

De asemenea, au fost aplicate 216 sancţiuni contravenţionale, majoritatea pentru încălcarea unor norme de conviețuire sociala și nerespectarea normelor rutiere.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 83.400 de lei.


Totodată, poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării opt permise de conducere și au retras tot atâtea certificate de înmatriculare.

sursa foto: arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.