Relații tensionate între șefii Consiliului Județean Timiș. Ce a dezvăluit vicepreședintele Roxana...

Relații tensionate între șefii Consiliului Județean Timiș. Ce a dezvăluit vicepreședintele Roxana Iliescu la PRESSALERT LIVE VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Atmosfera dintre vicepreședintele și președintele Consiliului Județean Timiș, Roxana Iliescu, respectiv Călin Dobra, este una tensionată. Întrebată cum se înțelege cu cel care l-a înlocuit pe Sorin Grindeanu la șefia CJT, Roxana Iliescu a admis că „este loc și de mai bine. Nu trebuie să fim ipocriți. Când am decis această majoritate, președintele organizației și propunerea PSD-ului pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Timiș era domnul Sorin Grindeanu, cu care am negociat foarte clar termenii majorității pentru întreg mandatul”.

„Pe de altă parte, printre lucrurile avute în vedere, au fost inclusiv aspectele legate de termenele în care se împlinesc din partea fiecăruia cerințele de la momentul respectiv.


Consecințele plecării domnului Grindeanu și ce a urmat după nominalizarea domnului Dobra, nu pot să zic că nu s-au resimțit inclusiv în această relație de colaborare între PMP și PSD. Trag speranță că cele discutate, bătute în cuie, atunci când am încheiat majoritatea, vor fi respectate. Sunt anumite cerințe pentru care am căzut de acord”, a declarat Roxana Iliescu la emisiunea PRESSALERT LIVE.

Vicepreședinte la nivel național a PMP, Roxana Iliescu a dat și un exemplu de disensiune între ea și Călin Dobra. „Sunt chestiuni asupra cărora eu și domnul Dobra avem puncte de vedere diferite. Eu am spus de anul trecut faptul că ar trebui să schimbăm strategia și am crezut că voi găsi sprijin și că lumea va fi de acord cu mine în perspectiva 2021. În loc să dăm firimituri la toată lumea, să-i mulțumim pe toți, care este o chestiune iluzorie. Aș fi fost mult mai selectivă, aș fi sprijinit proiectele de anvergură prin care să avem vizibilitate la nivel național”, a precizat vicepreședinta CJ Timiș, Roxana Iliescu.

În finalul emisiunii, vicepreședintele CJT a dat și o notă aproximativă pentru relația pe care o are cu Călin Dobra. „Trecem clasa. Suntem într-o majoritate pe care o susținem. La acest moment balanța atârnă clar în favoarea menținerii acestei majorități”, a conchis Roxana Iliescu.

1 COMENTARIU

  1. Ce poti s ai ceri la dovleacul acela care acum 5 ani era un prof care era batjocorit de toti si acuma s-a ajuns mare s.ula in bascula, bai nu uita ca daca nu era Grindeanu astazi erai tot in lugoj nu o mai arde in vrajeli papitoiule

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.