Reviriment pentru BC SCM Timișoara, care câștigă în fața Sibiului. Scene halucinante...

Reviriment pentru BC SCM Timișoara, care câștigă în fața Sibiului. Scene halucinante în ultimul sfert, când doi jucători ai oaspeților s-au luat la bătaie

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Andreea Vlase

Ședința în care au fost băgați cei de la BC SCM Timișoara după evoluțiile nesatisfăcătoare, din care au rezultat înfrângeri, a dat roade. Alb-violeții au câștigat prima partidă din șirul celor cinci, impuse ca și obiectiv de conducerea trupei de pe Bega, scor final 92-78 în fața lui CSU Sibiu.

Bănățenii au abordat meciul la fel ca în ultima deplasare, de la BCMU Pitești, cu Tohatan, Burdgess, Drăgușin, Jeremic și Komatina. CSU Sibiu a început bine campionatul, cu două victorii importante, pe terenul Oradiei și pe Cibin, contra Stelei, ca mai apoi să cedeze la un punct diferență în deplasarea de la BC Mureș. A fost bun și începutul de joc de astăzi, pentru că sibienii au avut un „run” de 8-0, ca mai apoi gazdele să revină, conducând cu 9-8.


Totuși, nu pentru mult timp, pentru că Pratt a punctat de la distanță, însă Tohatan, în replică, a egalat situația la 11. S-a mers din egal în egal, iar primele zece minute s-au încheiat tot la egalitate, scor 20-20.

A fost un joc special pentru Mijajlovic, fostul jucător al Sibiului, aflat în formă astăzi. Actul secund i-a fost favorabil lui BC SCM Timișoara. Mladen Jeremic și-a făcut din nou simțită prezența cu aruncările de trei puncte, încheind astăzi „on fire”, cu cinci coșuri de trei, la ultimul dintre ele fiind faultat. 43-38 a fost la pauza mare, iar „leii” erau în grafic pentru a obține victoria.

Timișorenii au ținut garda sus după revenirea de la cabine și au rămas în avantaj, care a crescut cu încă un punct înaintea ultimului sfert, 63-57. În ultimele 10 minute a urmat dezastrul pentru BC CSU Sibiu. Treptat, gazdele și-au mărit avantajul. Drăgușin și Popa Calotă și-au adus echipa la +10, ca mai apoi Mijajlovic să facă 72-62, cu cinci puncte conscutive marcate. Frustrarea și-a făcut simțită prezența pe final, disputa fiind câștigată cu scorul de 92-78.

Scene incredibile în ultimul sfert

Ultimul act a fost dezastros pentru BC CSU Sibiu. Aflată în pierdere de teren, în timpul unui time-out, americanii Pratt și Riley s-au luat la pumni din senin, după ce primul dintre aceștia i-a dat o replică coechipierului său. Ambii au fost scoși afară de pe teren, fiind ținuți cu greu de către ceilalți colegi. În momentul declanșării confictului cei doi erau cei mai buni marcatori ai Sibiului.

Jeremic a fost coșgheterul lui BC SCM Timișoara, cu 23 de puncte și patru pase decisive, urmat de Drăgușin, care a terminat meciul cu 15 puncte, nouă recuperări și o pasă decisivă, dominând sub panou. De la oaspeți scandalagiii Riley, cu 14 puncte și Pratt, cu 13 puncte, au fost cei mai buni marcatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.