Robu anunță că nu se teme că DNA ar putea investiga cazul...

Robu anunță că nu se teme că DNA ar putea investiga cazul porții care a ucis un tânăr. Ce se laudă că face

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, susține că nu se teme de o eventuală anchetă a Direcției Național Anticorupție pe tema lucrărilor de la poarta de intrare în oraș din Calea Lugojului. Reabilitată cu 56.000 de euro în anul 2015, în baza unui contract atribuit direct firmei Stareto SRL, poarta s-a prăbușit în timpul furtunii din 17 septembrie peste mașina unui tânăr de 24 de ani care a decedat în urma impactului.

PRESSALERT.ro a dezvăluit că lucrările de reabilitare din 2015 au fost efectuate în baza unei autorizații de construcție emise de urgență în toamna anului 2014, pe motiv că literele de pe poartă s-ar putea prăbuși.


Intervențiile s-au făcut fără un proiect. Primarul Nicolae Robu a refuzat în repetate rânduri să comenteze situația, precizând că organele de anchetă trebuie să dea un verdict. Astăzi, edilul a anunțat public că DNA ar trebui să se sesizeze privind posibila construirea sălii polivelante de 16.000 de locuri la Giroc. Edilul este de părere că CNI ar urma să facă investiția în comuna de lângă Timișoara la presiunea PSD, care la rândul său ar avea interese imobiliare.

Întrebat dacă nu se teme că DNA s-a putea sesiza asupra modului cum s-a reabilitat poarta de pe Calea Lugojului, Robu a răspuns pentru PRESSALERT.ro că „Pai este o altă instituție care se ocupă, care este similară. E tot Procuratura, DNA este o Procuratură specială, deci instituțiile statului știu. Nu aveți nicio grijă. Dacă DNA consideră că e de competența sa, își va intra în atribuții. Instituțiile statului trebuie să își facă datoria. Lăsați-le să își facă datoria. Eu ajut instituțiile statului să își facă datoria”.

1 COMENTARIU

  1. Cum ar putea sa se teama acest individ! El nu semneaza nimic, el doar da din gura si da ordine verbale, de semnat semneaza mâna lui dreapta, adică viceprimarul Diaconu, dar acesta nu la întrebat cred niciodată pe Primarul Robu atunci cînd îl pune să semneze ca în cazul în care semnează ceva nelegal și legiuitorul îl va condamna dacă merge Primarul Nicolae Robu în locul sau la pușcărie?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.