Robu propune: muzeul prostiei şi relei credinţe, în Polivalenta de la Giroc

Robu propune: muzeul prostiei şi relei credinţe, în Polivalenta de la Giroc

0
DISTRIBUIȚI

Acum aproximativ două săptămâni, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, anunţa că municipalitatea deţine aproape 100 de hectare de teren în Calea Torontalului pe care poate construi nu numai sala polivalentă de 16.000 de locuri, ci şi un nou stadion.


Ambele investiţii ar urma să fie ridicate cu bani de la Compania Naţională de Investiţii.

S-a scurs aproape un an de zile de când autorităţile locale şi cele judeţene se războiesc în presă pe tema locului în care să fie construită sala polivalentă, asta în timp ce Compania Națională de Investiții nu a comunicat oficial nicio opţiune privind locaţia sălii. Primarul Nicolae Robu promite în continuare că dacă CNI nu va alege Timişoara ca locaţie pentru construcţia sălii, obiectivul va fi ridicat cu bani de la bugetul local. Până atunci, edilul are idei privind modul de folosire a viitoarei săli de la Giroc.

„Pentru sala polivalentă, să facă ei la Giroc dacă nu înţeleg, mai am şi alte variante, aşa cum am mai spus, în Timişoara şi pe bani de la bugetul local vom face noi, că luăm credit şi vom face o sală polivalentă şi să vedem ce activităţi vor organiza ei în sala lor din comunca Giroc când noi vom avea activităţi în sala noastră din Timişoara. O să vedem. Muzeul prostiei şi relei credinţe, trebuie să scrie pe firma a ceea ce construiesc ei. Astea nu sunt abordări, e muzeul relei credinţe”, a declarat Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.