O femeie, reținută după urmărirea ca în filme de pe străzile Timișoarei....

O femeie, reținută după urmărirea ca în filme de pe străzile Timișoarei. Polițiștii, în continuare în alertă UPDATE Au mai fost prinși doi suspecți

0
DISTRIBUIȚI

S-a făcut prima reținere după scandalul de aseară, din plină stradă, de la Timișoara. După ce trei persoane au ajuns la poliție pentru audieri, oamenii legii au decis să rețină o femeie, în vârstă de 41 de ani.

Aceasta a fost reținută pentru 24 de ore în baza unei ordonanțe, pentru ultraj. Polițiștii sunt în continuare în alertă și îi caută pe cei patru romi care au fost protagoniștii scandalului de aseară.

Ieri seară, polițiștii Secției 1 au încercat să prindă un bărbat care avea mandat de aducere pentru săvârșirea mai multor spargeri de autoturisme. Suspectul se afla într-o mașină cu alți doi bărbați și o femeie.


Șoferul, în loc să oprească autoturismul, a accelerat și a încercat să fugă de polițiști însă a lovit trei mașini și s-a înțepenit în drum.

Au încercat să scape însă suspectul a fost prins. În timp ce îl încătușau, polițiștii au fost atacați de mai mulți romi iar tâlharul a reușit să fugă. Un om al legii a fost lovit. S-a ascuns împreună cu ceilalți trei într-o casă de pe strada Mătăsarilor.

Până polițiștii au intrat în locuință, cei patru au reușit să se facă nevăzuți. Trei persoane au ajuns la audieri. În urma descinderii, polițiștii au găsit un pistol cu bile de cauciuc.

UPDATE Încă doi bărbați au fost prinși, astăzi, de polițiști. Unul dintre cei doi s-a simțit rău și a fost transportat la Spitalul Municipal. Suspectul de tâlhărie este în continuare căutat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.