Șansă pentru pasionații de actorie de toate vârstele: „Ora de teatru” la...

Șansă pentru pasionații de actorie de toate vârstele: „Ora de teatru” la TNT. Cum vă puteți înscrie

0
DISTRIBUIȚI

Teatrul Național Timișoara lansează cea de-a șasea sesiune de înscrieri pentru o nouă ediție a „Orei de teatru”, un așteptat program de cursuri de teatru pentru amatori, dornici să descopere noi modalități de dezvoltare personală.

La fel ca în anii trecuți, actori și regizori ai teatrului național vor împărtăși în cadrul acestor cursuri tehnici de autocunoaștere, de explorare a creativității, de îmbunătățire a abilităților de comunicare și de autocontrol, specifice artei scenice.


Programul va cuprinde trei grupe, structurate pe categorii de vârstă: o primă grupă pentru copii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani, cea de-a doua, pentru adolescenți între 13 și 18 ani și o a treia, începând cu 19 ani.

Înscrierile se fac de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00, la secretariatul teatrului sau online, pe adresa tntm.office@tntimisoara.com, pentru înscriere fiind necesare numele și vârsta cursantului și o adresă de mail. Prima întâlnire a „Orei de teatru” va avea loc sâmbătă, 4 noiembrie 2017, de la ora 12.00, la Sala 2 a teatrului. Cursurile din cadrul acestui program sunt gratuite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.