Scandal în trafic: bărbat lovit pe trecerea de pietoni și apoi bătut...

Scandal în trafic: bărbat lovit pe trecerea de pietoni și apoi bătut și amenințat cu pistolul. Ce au descoperit polițiștii despre arma agresorului

0
DISTRIBUIȚI
Foto: tion.ro

Scene desprinse din filmele de acţiune au avut loc aseară, pe calea Martirilor din Timişoara. Un bărbat a fost lovit uşor pe trecerea de pietoni, însă după aceea lucrurile au luat o turnură neașteptată. Şoferul de 19 ani, care se afla alături de prietena sa în maşină, a coborât cu un pistol de tip airsoft şi i-a administrat un pumn în figură pietonului.

Potrivit unor surse din poliție, victima era sub influenţa băuturilor alcoolice şi totul a degenerat dintr-o discuţie, în urma căreia bărbatul acroșat, în vârstă de 42 de ani, a început să înjure. 

Incidentul a avut loc în jurul orei 22.45, iar după altercație, şoferul s-a urcat în maşină şi a dispărut de la faţa locului.


Totuşi, după aproape trei ore, acesta a venit la Secţia 2 Poliţie Timişoara, aducând şi arma de airsoft.

„Poliţiştii Secţiei 2 Timişoara efectuează cercetări faţă de un tânăr de 19 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. În fapt, la data de 24 octombrie, în jurul orei 22.45, cel în cauză, în urma unei altercaţii în trafic cu un pieton, l-ar fi ameninţat pe acesta cu un pistol tip airsoft, nesupus autorizării, şi l-ar fi lovit cu pumnul în zona feţei. Pistolul a fost ridicat de poliţişti, cel în cauză fiind sancţionat contravenţional”, a declarat Ionuț Sârbu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş

Foto: tion.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.