Handbaliștii de la SCM Politehnica vor să scape pe terenul Stelei de...

Handbaliștii de la SCM Politehnica vor să scape pe terenul Stelei de fazele litigioase. Dan Dumitru, despre arbitraje: ”Nu vreau să-i fac mitici, e greșit și asta”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

Clubul de handbal alb-violet acuză probleme de arbitraj aproape meci de meci în deplasările din Liga Zimbrilor. Cei de la SCM Politehnica au parte de un al doilea meci ”afară” consecutiv la București și încă nu au digerat înfrângerea de pe terenul lui CSM. Antrenorul Pero Milosevic și managerul Dan Dumitru au vorbit mai mult despre aceste aspecte negative înaintea partidei cu Steaua.

SCM Poli a suferit cinci eliminări pe finalul partidei cu CSM, pierdută la două goluri diferență, scor 21-23. Bănățenii au contestat în weekendul trecut și mai multe decizii ale ”cuplului” Din-Dinu… din București, care, conform oficialilor, pot fi probate video. ”Normal se poate vorbi și de Constanța și Călărași. Trei partide în care am jucat departe de casă și am pierdut puncte la limită… Știam că va fi un meci dificil cu CSM, nu ne așteptam la asemenea lucruri de la arbitri de Liga Campionilor, noi îi respectăm, sunt printre cei mai buni din Europa… și la Constanța trebuia să primim 7 metri la ultima fază (…) Vom veni cu faze video și vom arăta”, a spus Pero Milosevic, tehnicianul lui SCM Poli.

SCM Poli a depus un memoriu la FRH și după acest joc, dar nu au primit încă un răspuns.


”Noi am făcut tot ce a depins de noi. Avem opt meciuri pierdute anul trecut la un gol, cinci la egalitate. Am spus că sunt greșeli, nu am făcut nimic. Dacă la Călărași am avut opt goluri și putem spune că avem o vină, la Constanța și București nu e normal să se întâmple așa, sunt două cupluri de arbitri internaționali. Sunt reținut, au experiență, nu se poate contesta valoarea. Dacă zece minute se întâmplă ce se întâmplă nu poți să refulezi. Dacă în secunda 37 se dă un semicerc care se vede clar că nu e, ce poți să faci, că se spune de comportamentul lui Pero. Dacă vom pierde așa intrăm în vestiar la băieți și jumătate au lacrimi în ochi… Nu vreau să-i fac mitici, e greșit și asta. Trebuie să fim respectați. Sunt bani ai comunității. Am jucat cu echipe care au buget mai mare și am jucat mai bine… Nu am primit răspuns la memoriu. Sper ca răspunsul la primul memoriu să nu fi fost meciul de sâmbăta trecută. Nu acuz altceva. Pot să aibă o zi foarte proastă dar încep să cred că numai cu noi”, a adăugat Dan Dumitru, managerul sportiv al echipei de pe Bega.

Pentru meciul cu Steaua, Pero Milosevic ar putea avea tot lotul apt din punct de vedere medical. ”E un joc dificil cu Steaua, cu siguranță vom lupta în spiritul nostru, al Politehnicii. Steaua are echipă mai bună, a demonstrat asta, are o primă linie complet nouă. Și pe poziția de inter dreapta, centru și inter stânga sunt oameni noi, trei-patru titulari noi. Pivoții și portarul Stănescu sunt în formă bună, dar și noi avem echipă mai bună ca anul trecut. Mereu iese meciuri bune și tari cu Steaua… Avem un program greu, dar sunt sigur că vom munci pentru victorie în fiecare meci, fie că jucăm pe terenul lui Dinamo sau acasă”, a conchis tehnicianul lui Poli.

Partida Steaua București – SCM Politehnica Timișoara se dispută joi, de la ora 19.00 (Digi, Telekom), în runda a 6-a a Ligii Naționale. B. Stark (București) și R. Ștefan (Prahova) vor arbitra jocul. Roș-albaștrii sunt pe locul 2, cu 12 puncte, în timp ce bănățenii sunt pe 8, cu 7 puncte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.