S-a stabilit data și ora derby-ului ASU Politehnica – UTA. Arădenii ar...

S-a stabilit data și ora derby-ului ASU Politehnica – UTA. Arădenii ar putea legitima un străin testat și de timișoreni

0
DISTRIBUIȚI
Precedentul ASU Poli – UTA, nefericit pentru timișoreni. Foto: Gabriel Brezeanu

Primul derby dintre Timișoara și Arad din noul sezon va avea loc peste 12 zile. Meciul ASU PolitehnicaUTA e programat duminică, 15 octombrie, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”, în runda a XII-a a Ligii a II-a. Până atunci ambele formații mai au de disputat o etapă în campionat, dar și câte un joc de cupă.

Suporterii timișoreni încep deja să privească spre weekendul care va readuce rivala de pe Mureș în oraș. Druckerii au aflat deja data de disputare a încleștării. Astfel, partida se va juca duminică, 15 octombrie, de la ora 15.30, și va fi televizată pe Digisport.

ASU Poli a jucat special meciul cu Dunărea Călărași pe ”Marele oval” pentru a pregăti acest duelul cu alb-roșii.


”Repetiția” nu a fost însă una reușită, jocul de sâmbătă a fost pierdut cu 0-1. La finele primăverii timișorenii au cedat fără drept de apel în fața unei formații arădene aflate în lupta pentru promovare, scor 0-3. Dacă elevii lui Bogdan Andone sunt în scădere de formă și ocupă doar locul 11, echipa antrenată acum de Cristian Todea a avut parte de un start dezastruos față de așteptări și se află pe primul loc retrogradabil (16).

Până atunci însă ambele își pot îmbunătăți situația în clasament, ASU Poli joacă în weekendul următor la Satu Mare, în timp ce UTA primește vizita lui Pandurii. Cele două vestice au joc și în Cupa României la acest mijloc de săptămână. Mâine (ora 14.30) se dispută meciurile Național Sebiș – UTA și Voința Biled – ASU Poli, în faza a IV-a a competiției.

Arădenii îl testează pe ”Messi al Canadei”

Un fapt interesant e că UTA l-a primit în probe în această săptămână pe Hanson Boakai. Mijlocașul de 20 de ani și-a încercat șansa și la CSU Craiova în vară informează sportarad.ro. Mai mult, săptămâna trecut jucătorul care provine de la FC Edmonton a fost văzut și de Bogdan Andone la antrenamentele de pe ”Știința”. Acesta a fost supranumit ”Messi al Canadei” datorită tehnicii sale. El a fost cel mai tânăr debutant NASL, competiția considerată a doua ca valoare după MLS în SUA și Canada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.