Seară intimă cu Farfarello, formaţia fondată de Mani Neumann, neamţul cu suflet...

Seară intimă cu Farfarello, formaţia fondată de Mani Neumann, neamţul cu suflet de român VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

După două concerte de succes susţinute la începutul acestui an în Timişoara, Mani Neumann şi formaţia Farfarello au revenit în oraşul nostru cu un recital care a avut loc aseară la clubul Manufactura. „Neamţul cu suflet de român“ (porecla pe care a dobândit-o pe bună dreptate Mani Neumann) şi-a vrăjit asistenţa cu două reprize muzicale ce au inclus piese incluse pe cel mai recent album al formaţiei germane numit Zeit Zone, dar şi câteva melodii mai vechi. Din repertoriul serii nu a lipsit nici Ciocârlia, iar printre piesele care s-au bucurat de aplauzele celor prezenţi s-au mai numărat „Feuer und Flamme“, „Sabeltanz“ sau „Herr der Zeit“.

Pe parcursul concertelor susţinute în ţara noastră, Mani Neumann şi Ulli Brand sunt acompaniaţi de artiştii români Eugen Amarandei (bass) şi Gabriel Bălaşa (percuţie). „Ne bucurăm că am revenit la Timişoara, loc unde am început şi am terminat turneul nostru anterior, desfăşurat la începutul anului 2017.


După cum am promis atunci, am revenit în România şi suntem nerăbdători să cântăm în oraşele în care am fost invitaţi. Lumea apreciează din plin muzica noastră şi acest fapt ne bucură foarte tare. Avem câteva proiecte de viitor pe care le vom face cunoscute la timpul potrivit. Până una alta, vreau să le mulţumesc tuturor celor care ne apreciează muzica“, ne-a declarat Mani Neumann.

Alături de vrăjile executate de Mani Neumann la faţa locului, publicul a avut parte şi de o prestaţie de nota zece a celuilalt „neamţ“ din echipa Farfarello, Ulli Brand, cunoscut pentru stilul său unic în care interpretează muzica la chitară acustică cu 6 şi 12 corzi. Mani Neumann este supranumit în Germania şi „Der Teufelsgeiger“ („Violonistul Diavolului“) şi este un maestru al viorii şi blockflöte.

Chiar dacă numărul celor prezenţi la acest concert a fost „subţire“, Mani şi gaşca sa au reuşit să creeze o seară cât se poate de specială, „executând“ un recital de neuitat. „A fost un concert mai intim, în primul rând datorită locului care ne-a creat un feeling pozitiv. Ne-am simţit foarte bine şi reacţia publicului a fost foarte bună. Pornim la drum în turneul nostru de toamnă dar aşteptăm să revenim cu mare plăcere în Timişoara, oraşul care întotdeauna ne primeşte cu braţele deschise“, a declarat violonistul care a colaborat îndeaproape cu celebra formaţie Phoenix timp de mulţi ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.