Senatoarea PNL Alina Gorghiu îi cere lui Robu să dea dovadă de...

Senatoarea PNL Alina Gorghiu îi cere lui Robu să dea dovadă de transparență pe subiectul porții ce a ucis un om în Calea Lugojului

0
DISTRIBUIȚI

Transparență și respect față de timișoreni, dar mai ales față de familia tânărului care și-a pierdut viața în 17 septembrie, când în timpul furtunii care a lovit capitala Banatului poarta de la intrare în oraș de pe Calea Lugojului s-a prăbușit peste mașina în care era și l-a ucis – asta îi cere senatoarea PNL Alina Gorghiu primarului Timișoarei, Nicolae Robu. Fosta lideră a liberalilor a comentat pentru PRESSALERT.ro subiectul prăbușirii porții de la intrare în oraș, reabilitată fără respectarea legislației.

„Dat fiind faptul că este o anchetă în curs, eu am să mă abțin să fac orice fel de comentarii, oricum ar fi de prisos.


Cred însă că orice dosar care presupune o victimă trebuie foarte atent analizat și evident că ancheta se va desfășura cu toate informațiile pe masă. Ce cred însă este că nimeni nu a fost de rea-credință în toată această perioadă. Cred că primăria, primarul orașului Timișoara, au încercat să țină lucrurile sub control, să facă lucrurile să fie bine. Mai departe, cu privire la detalii, la autorizații, dacă s-au dat, cum s-au dat, dacă cineva a greșit sau nu a greșit, sunt sigură că domnul Robu va răspunde mâine la conferința de presă. E un exercițiu de transparență obligatoriu de făcut. Sunt convinsă că va da toate informațiile în cel mai transparent mod cu putință, pentru că are tot interesul să lămurească toate aspectele legate de aceste evenimente neplăcute soldate cu decesul unei persoane din cazul porții de la intrarea în Timișoara. Îmi doresc să văd că pe viitor vom fi nu numai mai atenți, ci vom fi excesiv de atenți pe tot ce înseamnă proceduri astfel încât astfel de incidente să nu se întâmple vreodată din vreo cauză ce ține de om”, ne-a spus Gorghiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.