Shopping City Timișoara găzduiește lansarea cărții „Rețete SOFIsticate. Cum păcălim mâțele”, în...

Shopping City Timișoara găzduiește lansarea cărții „Rețete SOFIsticate. Cum păcălim mâțele”, în prezența autoarei Tily Niculae (P)

0
DISTRIBUIȚI

 Sâmbătă, 21 octombrie, începând cu ora 11:00, părinții și copiii sunt invitați la Shopping City Timișoara să descopere, împreună cu Tily Niculae, actriță și cunoscut blogger de parenting, secretele unei alimentații sănătoase și echilibrate pentru cei mici. Tily Niculae își lansează cartea „Rețete SOFIsticate. Cum păcălim mâțele”, alături de invitați speciali – specialiști în parenting, psihologie și nutriție.

 Proiectul „Rețete SOFIsticate” se adresează tuturor părinților care vor să afle secretele unei alimentații echilibrate pentru copii. Cartea cuprinde o varietate de „rețete-povești”, create astfel încât să îi convingă pe micuți să mănânce preparate sănătoase – rețete vechi, tradiționale sau rețete inventate, cu ingrediente proaspete, special gândite pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani. La evenimentul organizat de Shopping City Timișoara, vor mai participa Alina Stoica, terapeut nutriționist și Diana Gămulescu, președinta Asociația Prematurilor.

Cei mici sunt așteptați să participe la tombola din cadrul evenimentului și astfel au șansa să câștige fie o păpușă Barbie, fie o mașinuță de la HOT WHEELS.


Pentru părinți, Tily Niculae a pregătit o sesiune de întrebări și răspunsuri, împreună cu terapeutul nutriționist Alina Stoica, dar și suprize din partea MELI MELO.

Accesul la evenimentul găzduit de Shopping City Timișoara este gratuit și se va încheia cu o sesiune de autografe și poze alături de autoare și invitați. Pentru că este un proiect cu o importantă componentă caritabilă, 7% din vânzarea exemplarelor din „Rețete SOFIsticate” vor fi redirecționate către Asociația Prematurilor.

Mai multe detalii despre campaniile și evenimentele de la Shopping City Timișoara se regăsesc pagina de Facebook a centrului comercial și pe website-ul www.shoppingcitytm.ro.

————————–

Shopping City Timișoara, cel mai mare și mai modern centru comercial din vestul țării, situat pe strada Şagului nr. 100, deține o suprafaţă închiriabilă de 72.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 2.700 de locuri de parcare.

Acesta găzduiește branduri de prestigiu internațional precum Zara, Bershka, Stradivarius, Stradivarius Man, Pull&Bear, H&M, Peek & Cloppenburg, Reserved, Cropp, House, Sinsay, C&A, New Yorker, Koton, LC Waikiki, CCC, Orsay, Motivi, Sport Vision, Hervis, Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Adidas, Pandora, Office Shoes, Deichmann, Sephora, Douglas, Pupa, Tom Tailor, Colins, Suvari, Teilor, Pizza Hut, Starbucks, alături de branduri românești apreciate la nivel național.

Carrefour a deschis în noul mall din Timişoara primul şi singurul hypermarket din zona de vest a ţării. Magazinul se întinde pe o suprafaţă de 10.000 mp.

În plus, timișorenii au acces la cel mai mare cinematograf multiplex Cinema City din afara Capitalei, cu 13 săli dotate cu cele mai noi tehnologii 3D, precum și conceptele revoluționare IMAX și 4DX. Centrul comercial cuprinde zone generoase de petrecere a timpului liber, cafenele, o sală de fitness ultramodernă, dotată cu piscină semi olimpică, alături de zone de bowling, billiard, casino și un food-court foarte generos cu restaurante pentru toate gusturile.