Șoarece fotografiat într-un salon al Maternității „Odobescu” din Timișoara. Ce spune directorul...

Șoarece fotografiat într-un salon al Maternității „Odobescu” din Timișoara. Ce spune directorul spitalului municipal

0
DISTRIBUIȚI

O femeie din Timișoara, care a fost cu o prietenă însărcinată la Maternitatea „Odobescu”, ieri, spune că a avut parte de o imagine dezolantă într-unul dintre saloane. Astfel, timișoreanca a observat un șoarece care se plimba prin salonul în care prietena ei a fost internată, pe care l-a și fotografiat.

„Aș dori să se facă publică povestea spitalului de ginecologie Odobescu. Ieri, 23.10.2017, am fost cu prietena mea însărcinată să se interneze. După ce am așteptat două ore să o poată lua în evidență cineva (deși are medicul ei privat, care primește foarte multă «atenție») a primit în sfârsit un salon, dar nu era singură în cameră. Coleg de cameră îi era un șoarece. Am rămas șocată. Nu îmi vine să cred”, a precizat Anca Gemes-Simon.

Pe de altă parte, Olimpia Oprea, directorul Spitalului Municipal Timișoara, de care aparține Maternitatea „Odobescu”, ne-a declarat că nimeni nu a sesizat faptul că a observat un șoarece.

„Am luat legătura cu șefele de secție de la ginecologie și obstetrică, nu a sesizat nimeni dintre pacienți.


Noi avem contract cu o firmă care face regulat, la trei săptămâni, dezinsecție. Dacă a fost un șoarece, probabil că a intrat pe vreo ușă deschisă, pentru că lângă ginecologie sunt lucrări, se construiește în curtea fostei direcții de sănătate. Asta ar putea fi o explicație. Noi am avut tot timpul controale acolo, este curat în spital. Nu a văzut nimeni niciun șoarece. Nu sunt găuri prin care să zici că vine un șoricel, doar dacă a intrat pe ușă, pentru că se circulă”, ne-a spus Olimpia Oprea.

Directorul Spitalului Municipal Timișoara a mai precizat că în salonul în care a fost realizată fotografia cu șoarele erau, ieri, internate trei paciente, însă doar una l-a văzut. „Pacienta care spune că a văzut șoarecele mai are două colege de cameră, care au precizat că n-au văzut nimic”, a explicat Olimpia Oprea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.