Președintele ACS Poli Sorin Drăgoi confirmă că va candida la șefia LPF....

Președintele ACS Poli Sorin Drăgoi confirmă că va candida la șefia LPF. Ce l-a nemulțumit la activitatea Ligii

0
DISTRIBUIȚI

Deși clubul la care activează are mari probleme financiare, Sorin Drăgoi vrea să fie șeful LPF. Președintele lui ACS Poli a confirmat informația conform căreia va candida la alegerile din 23 octombrie pentru postul de președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Actualul conducător al grupării bănățene spune că a luat această decizie deoarece LPF-ul nu ajută suficient de mult cluburile.

Deși nu activează de foarte mult timp ca oficial în fotbalul românesc, Sorin Drăgoi anunță că vrea să fie președintele LPF. ”Miercuri mă duc la București ca să depun dosarul de candidatură pentru șefia LPF… Am un program, la care lucrăm acum cu Levi (n.r. Levente Balint – ofițerul de presă și managerul TMS al clubului), nu e încă gata, până miercuri va fi, pentru că e obligatoriu în dosar”, a spus Sorin Drăgoi pentru PRESSALERT.ro.

Întrebat de ce ar conține acest program, Drăgoi a fost enigmatic, dar a subliniat că se va baza pe ”management și transparență”.


”Nu vreau să fac însă public programul. Doar după ce-l depun, apoi pot să spun despre ce e vorba. Nu am nimic cu nicio persoană (n.r. referitor la actualul șef LPF). Nu sunt mulțumit de activitatea Ligii Profesioniste de Fotbal. Ideea e că putem face mult mai multe. Liga poate să facă mult mai multe lucruri pentru cluburile de fotbal. În sensul ajutorării cluburilor. O mult mai mare transparență. Pe management și transparență sunt punctele cu care voi candida la șefia LPF”, a adăugat Drăgoi.

Întrebat de șanse, acesta e optimist și dă de înțeles că Iorgulescu ar putea să ”cadă”: ”Nu am cum să știu acum… Lupta e deschisă oricărui rezultat, va fi nu 1, X, 2, ci 1, 2. Vedem șansele și în funcție de câți candidați se înscriu. Domnul Iorgulescu a anunțat, dar ca să fii candidat trebuie să fii propus de un club de fotbal din Liga I”, a conchis Drăgoi.

Concurența va fi acerbă pentru șeful lui ACS Poli. Acesta are doar un an de experiență în funcția actuală după ce a fost city managerul Timișoarei. În urmă cu o săptămână debanat.ro, unde a apărut inițial informația cu posibila candidatură, mai scris despre apropierea actualului conducător al timișorenilor de clubul din Urziceni. Alegerile pentru funcția de președinte al LPF vor avea loc pe 23 octombrie iar câștigătorul trebuie să obțină jumătate de voturi plus unul, adică opt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.