Sorin Drăgoi, singurul oponent al lui Gino Iorgulescu în bătălia pentru șefia...

Sorin Drăgoi, singurul oponent al lui Gino Iorgulescu în bătălia pentru șefia Ligii. Vezi anunțul făcut astăzi de LPF

0
DISTRIBUIȚI

E oficial, singurul adversar al actualului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal va fi președintele lui ACS Poli Timișoara. Forul organizator al Ligii I a anunțat că astăzi a expirat termenul de depunere al dosarelor de candidatură pentru alegerile din 23 octombrie iar Gino Iorgulescu și Sorin Drăgoi sunt singurii care au îndeplinit procedurile necesare.

Deși se vehiculau mai multe nume la lupta pentru șefia LPF, în cursă au intrat oficial doar doi conducători din fotbalul românesc. Sorin Drăgoi, președintele lui ACS Poli, și mai experimentatul Gino Iorgulescu. Fostul city manager al Timișoarei confirmase în urmă cu o săptămână candidatura sa și așa cum a anunțat, miercurea trecută și-a depus oficial dosarul de candidatură. Se specula că Marius Stan de asemenea va intra în calcule, dar fostul conducător al Oțelului aparent nu a fost propus de către niciun club, condiție necesară pentru a candida, în timp ce Gino Iorgulescu se pare că a fost propus de CFR Cluj.

Viitorul șef al Ligii trebuie ales cu jumătate plus 1 din voturi.


În acest caz opt cluburi trebuie să-l voteze pe Drăgoi sau Iorgulescu. Conform Gazetei Sporturilor oficialul bănățenilor ar fi susținut puternic pe linie politică tocmai de către PSD-ul lui Liviu Dragnea. Iar votul care ar putea înclina balanța ar putea fi cel al Voluntariului condus de Florentin Pandele. După cum se știe Sorin Drăgoi a fost numit de primarul ”liberal” Nicolae Robu la conducerea clubului de fotbal timișorean din prima ligă. El a spus pentru PRESSALERT.ro că va miza pe ”management și transparență” dacă va ajunge la conducerea Ligii.

Iată comunicatul LPF:

”Liga Profesionistă de Fotbal anunță pe această cale că în ziua de 6 octombrie 2017 a expirat termentul pentru depunerea candidaturilor la funcția de președinte al LPF pentru mandatul 2017-2022.

Vă informăm că actualul președinte al LPF, Gino Iorgulescu, și-a depus candidatura, îndeplinind toate procedurile necesare, la fel și președintele ACS Poli Timișoara, Sorin Drăgoi.

Adunarea Generală pentru alegerea președintelui LPF va avea loc luni, 23 octombrie, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, din Strada Alexandru Vitzu nr. 2A, Sector 5, București”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.