Spectacol aniversar cu Amaris Agni, trupa de jonglat cu foc

Spectacol aniversar cu Amaris Agni, trupa de jonglat cu foc

1
DISTRIBUIȚI

Amaris Agni, trupa de jonglat cu foc şi LED din Timişoara care a susţinut spectacole memorabile în cadrul unor evenimente ca Ora Pământului, Festivalul Baroc sau Music Travel Festival, împlineşte doi ani, ocazie cu care îi invită pe toţi timişorenii la un spectacol de neratat.

„Au fost doi ani în care am reprezentat Timişoara la festivaluri precum Untold Festival (Cluj), Neversea (Constanţa), Rock pe 2 Roţi Festival (Lugoj), Festivalul Luminii Cristian (jud Braşov) sau Zilele oraşului Brăila. Amaris Agni, două cuvinte, îmbinate din spaniolă și hindi, înseamnă mult pentru noi: copilul lunii și al focului.


Suntem o echipă de tineri artiști, ce îmbină talentele fiecăruia în realizarea de spectacole artistice și culturale, toate fiind unite în jurul unei noțiuni ce-a inspirat dintotdeauna riscul și primejdia: îmblânzirea focului. Pasiunea pentru jonglat ne-a adus împreună pentru a realiza momente îndrăznețe și de neuitat alături de voi. Fiecare apariție oferă coregrafii armonioase de jonglerii îmbinate cu dans, teatru, parkour și multe altele pe tematici și cadre diferite; momente artistice pe timp de zi, cât și spectacole de foc“, spun membrii trupei.

Spectacolul aniversar va avea loc sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 20.00, în Piaţa Libertăţii, fiind prezentat ca un spectacol despre libertate si pasiunea de a jongla cu foc.

 

„Spectacolul „Păpușarul” este povestea a 3 păpuşi care descoperă jonglatul cu foc şi dorinţa de a-l practica. Însă pentru aceasta trebuie să se elibereze pe ele însăşi atât din sforile păpuşarului, cât şi de teama de necunoscut care este focul. Ele descoperă o lume nouă, în care încearcă sa se integreze, descoperind atât binele cât și răul din lume“, spun membrii trupei Amaris Agni.

Foto: Silviu Stanca

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.