Telecabina cu care turiștii pot urca la Cetatea Devei, nefuncțională timp de...

Telecabina cu care turiștii pot urca la Cetatea Devei, nefuncțională timp de o săptămână. La monument se ajunge doar pe jos

0
DISTRIBUIȚI

telecabina

Vești proaste pentru turiștii care și-au propus să viziteze Cetatea Devei, unul dintre cele mai importante obiective din vestul țării. Primăria Deva anunță că telecabina care facilitează accesul la monumentul medieval a intrat în revizie, astăzi. Echipamentul va fi repus în funcțiune luni, 9 octombrie.

„Primăria Municipiului Deva informează că telecabina care facilitează accesul spre Cetatea Deva va fi oprită până la sfârșitul săptămânii, în vederea efectuării reviziei tehnice.


De miercuri, 4 octombrie 2017, până duminică, 8 octombrie 2017, accesul în Cetatea Deva se poate face pe jos, pe la Poarta 1, zilnic, între orele 8.00-20.00. Ultima intrare pe Poarta 1 va avea loc la ora 19.30”, transmit reprezentanții Primăriei Timișoara.

Preţul unui bilet pentru telecabină este 10 lei (în cazul unei călătorii dus-întors) şi 6 lei (în cazul unei călătorii dus sau întors). Copiii, studenţii şi pensionarii plătesc 5 lei pentru o călătorie dus-întors şi 3 lei pentru o călătorie dus sau întors. Capacitatea telecabinei este de 16 persoane, iar durata traseului este de aproximativ 3 minute.

Cetatea Devei a fost redeschisă pentru public în primăvara anului trecut, după ce a fost reabilitată. Până în prezent, monumentul medieval a fost vizitat de peste 330.000 de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.