Timişorenii de la The Case au lansat cel de-al doilea album din...

Timişorenii de la The Case au lansat cel de-al doilea album din carieră, „Own the Night”

0
DISTRIBUIȚI

Cel de-al doilea material discografic al timişorenilor care alcătuiesc formaţia The Case a fost lansat online, albumul conţinând single-urile „Road to Nowhere” şi „Loose”, cunoscute deja publicului datorită numeroaselor difuzări la posturile radio de profil. Discul a fost înregistrat la MusicLab Studio, în Arad, şi a fost mixat şi masterizat de Cosmin Harbei.

„Cuprinzând elemente de grunge, nu metal şi electronica, albumul „Own the Night” poate fi descris ca o combinaţie eclectică de stiluri muzicale. De la „Mad Town” care descrie revolta împotriva normelor din perspectiva unui tânăr, până la „Take the blue pill” care atinge tema escapismului în viaţa de zi cu zi, albumul evocă o trăire diferită cu fiecare piesă.


„Own the Night” este disponibil acum pe toate platformele majore de distribuţie digitală“, spun membrii trupei.

The Case este o formaţie de rock alternativ din Timişoara, Romania, care şi-a făcut debutul în primăvara anului 2012. Formaţia a lansat în luna decembrie a anului 2014 un material discografic care cuprinde şase piese, fiecare având un mesaj diferit. De-a lungul ultimilor ani The Case a susţinut o serie de concerte în cadrul unor festivaluri ca B’estfest Summercamp, PadinaFest, Route 68 Summerfest, Rocker`s Challenge, SnowFest sau AccesArt. Formaţia este alcătuită din Alfred Ciprian Paros (voce, chitară), Adrian Istodorescu (chitară, backing vocals), Cristian Paros (keyboards), Andrei Cimpean (bass) şi Mihai Bele (tobe). Albumul Own the Night poate fi ascultat aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.