Trafic blocat pe DN59, în județul Timiș din cauza unui accident cu...

Trafic blocat pe DN59, în județul Timiș din cauza unui accident cu 5 mașini și o motocicletă FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Accident în lanț în această după-amiază în județul Timiș, pe DN 59. Cinci mașini și o motocicletă au intrat în coliziune între localitățile Voiteg și Jebel.

În accident au fost implicat 15 persoane. Doar două au fost însă rănite și au necesitat îngrjiri medicale. Au refuzat însă transportul la spital. La locul intervenției s-au deplasat un echipaj de la Descarcerare, Un echipaj SMURD, unul de la SAJ și 8 pompieri. Traficul în zonă a fost blocat mai multe zeci de minute.

VOM REVENI CU DETALII

UPDATE: POtrivit polițiștilor, un motociclist de 43 de ani care circula dintre Voiteg înspre Jebel a intrat în depășirea unei coloane de mașini. Pentru că din sens opus venea un autotursim, motociclistul a fânta brusc și a reintrat pe banda lui de mers.

Manevra sa a forțat însă totți șoferii din spatele lui să pună frână brusc. Un conducător auto de 23 de ani nu a păstrat distanța regulamentară și a intrat în mașina din fața sa. Ulterior, aceasta a fost proiectată în altă mașină care a ajuns în altele. În total, cinci mașini au foat avariate.

Motociclistul a fost sancționat de polițiști cu o amendă de 580 de lei și i-a fost suspendat permisul.


Șoferul care a provocat accidentul în lanț a fost și el amendat cu 580 de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.