Tragedie: copil de 14 ani, înecat într-un lac din vestul țării. Ce...

Tragedie: copil de 14 ani, înecat într-un lac din vestul țării. Ce s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI

copil inecat

Durere fără margini într-o familie din vestul țării. Un băiat în vârstă de 14 ani, din orașul arădean Pecica, a plecat la joacă cu un prieten, însă și-a găsit sfârșitul într-un lac din apropiere.


Scafandrii au reușit să-i scoată trupul după aproximativ o oră de căutări.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Arad, băiatul de 14 ani se juca împreună cu un prieten în apa lacului Doru, de lângă pescăria din orașul Pecica. La un moment dat, băiatul a dispărut în apă și nu a mai revenit la suprafață. Colegul de joacă al copilului a reușit să alerteze un localnic, care a sunat la 112.

Imediat, la fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, un echipaj cu barcă, șapte pompieri, precum și trei voluntari. Trupul băiatului a fost găsit de scafandrii după aproximativ o oră de căutări.

„Adâncimea lacului este de aproximativ trei, patru metri în locurile adânci. Copilul a fost scos din apă de către scafandrii ISU Arad și predat către echipajul SMURD, care a efectuat manevrele de resuscitare. Din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, transmit reprezentanții ISU Arad.

Foto: Special Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.