Un jucător experimentat din Serbia a câștigat prima ediție a concursului Timișoara...

Un jucător experimentat din Serbia a câștigat prima ediție a concursului Timișoara Open la biliard. Gabriel Vișoiu a făcut spectacol pentru publicul de la mall

0
DISTRIBUIȚI
Zoran Svilar

În acest weekend a avut la Iulius Mall prima ediție a competiției de biliard Timișoara Open. Deși la masă au poftit în marea majoritate jucători din țară, careul de ași a fost format numai din ”stranieri”. Finala mare a concursului după reguli 9 ball a fost adjudecată de sportivul sârb Zoran Svilar, care l-a învins clar pe bosniacul Sanjin Pehlivanovic.

Fazele superioare ale Timișoara Open 2k17 au avut loc ieri seară pe o masă amplasată într-o zonă circulată din Iulius Mall, astfel a avut parte de mai mulți privitori.


Scopul competiției organizate de Black Box și FR de Biliard a fost și acela de a familiariza bănățenii cu regulile 9 Ball.

Gabriel Vișoiu

Doar doi români au pătruns în sferturile competiției iar înaintea semifinalelor și finalei campionul mondial la biliard artistic, Gabriel Vișoiu, invitatul special al primei ediții Timișoara Open, a oferit un demonstrativ de trickshot-uri celor prezenți.

În semifinale Zoran Svilar a întors scorul cu bulgarul Georgi Georgiev, pe care l-a învins cu 9-6. În ultimul act acesta l-a înfruntat pe bosniacul Sanjin Pehlivanovic, care trecuse de un alt sportiv sârb, Aleksa Pecelj, scor 9-4. Svilar, fost participant și la Cupa Mondială cu echipa Serbiei, s-a impus fără probleme în lupta pentru locul 1, cu 9-2, în fața lui Pehlivanovic. El a câștigat astfel prima ediție a Timișoara Open și a primit totodată premiul de 2.000 de euro. Al doilea clasat a încasat 1.000 de euro. Primii 16 clasați au fost premiați la concursul din Banat, unul care se dorește repetat în fiecare an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.