Un tânăr şi-a pus capăt zilelor după ce femeia care trebuia să-i...

Un tânăr şi-a pus capăt zilelor după ce femeia care trebuia să-i devină soţie a anulat nunta. Ce spun autorităţile

0
DISTRIBUIȚI

Chiar dacă avea aproape toată viaţa înainte, un tânăr de 28 de ani a decis săşi pună capăt zilelor pentru că suferea din dragoste. Bărbatul a fost găsit spânzurat în anexa unei case de lângă fosta fabrică de zahăr din Arad, conform aradon.ro.

Arădeanul a recurs la acest gest necumpătat după ce femeia care trebuia să-i devină peste o săptămână soţie a anulat nunta.


Fratele său a fost cel care a făcut descoperirea macabră, iniţial crezând că este corpul neînsufleţit al unui străin, până când a sunat pe numărul bărbatului şi a găsit telefonul alături. Nunta dintre el şi femeie care avea doi copii ar fi fost programată sâmbătă.

Potrivit autorităţilor nu există alte suspiciuni în ceea ce priveşte moartea sa. „Miercuri, 18 octombrie, în jurul orei 17,00, Poliția Municipiului Arad a fost sesizată prin numărul unic de urgență 112 despre faptul că în curtea unei case din municipiu se află un bărbat decedat prin spânzurare. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba despre un tânăr de 28 de ani din Arad. Cadavrul a fost transportat la Medicină Legală, în vederea efectuării autopsiei. Nu sunt suspiciuni în ceea ce privește decesul bărbatului”, au declarat reprezentanții IPJ Arad, potrivit sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.