Undă verde la primărie pentru contractarea unei firme pentru dezinsecție și deratizare...

Undă verde la primărie pentru contractarea unei firme pentru dezinsecție și deratizare în Timișoara. Ce spune Robu despre șobolani și anul 2021

0
DISTRIBUIȚI

După mai bine de trei ani, Primăria Timișoara a câștigat procesul cu firma Romprest, privind serviciile de deratizare și dezinsecție. În această perioadă, administrația locală nu a putut încheia un contract cu o firmă specializată, pentru că Romprest a contestat în instanță licitația organizată de municipalitate.


În așteptarea unei sentințe definitive, primăria le-a cerut companiilor din subordinea Consiliului Local Timișoara să se ocupe de dezinsecție și deratizare, în limita posilibităților.

„Vă aduc la cunoștință că am câștigat definitiv contra firmei Romprest contestația privind licitația pentru deratizare și după vreo trei ani, stimați timișoreni, v-am spus de mai multe ori motivul pentru care noi nu am avut operator care să facă asta și am recurs la soluții pentru a nu ajunge la necazuri. Se știe că unele vietăți precum șobolanii pot provoca mari necazuri și ei s-au înmulțit. (…) Dăm drumul la licitație. Le-am cerut să se miște cât mai repede, să ajungem să avem cât mai curând un contract și va fi un contract pe o perioadă mai lungă, care să includă și anul 2021, când vom avea turiști în Timișoara și trebuie să lăm măsuri să nu se ajungă la un alt blocaj și cei care vin în Timișoara să ajungă să vadă șobolani pe malul Begăi”, a declarat primarul Nicolae Robu. Primăria Timișoara are, în urma ultimei schimbări de organigramă, și un birou special care se ocupă de deratizare, sarcină care în trecut revenea Direcției de Mediu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.