Uneperistul Titu Bojin, alianţă cu PSD după plecarea lui Sorin Grindeanu la...

Uneperistul Titu Bojin, alianţă cu PSD după plecarea lui Sorin Grindeanu la ANCOM

0
DISTRIBUIȚI

Plecarea fostului şef al PSD Timiş şi fost premier al României, Sorin Grindeanu, la şefia ANCOM naşte prima mutare pe scena politică din Timiş.

Fostul lider al social-democraţilor din judeţ, Titu Bojin, actualmente preşedinte al UNPR Timiş şi şef al Direcţiei Apelor Banat, a fost prezent la ceremonia de lansare a candidatului PSD-ALDE la Primăria Checea.


Alegerile pentru funcţia de primar al comunei Checea vor avea loc în 5 noiembrie, iar PSD şi ALDE au convenit că vor susţine un singur candidat, pe Cristian Oniţaşeful ALDE Checea. Contactat de PRESSALERT.ro Bojin a explicat că „UNPR susţine candidatul ALDE la Checea, noi am susţinut alături de PSD candidatul ALDE”. Trebuie spus că alianţa PSD – ALDE a fost anunţată public, însă nu şi cea cu UNPR.

Trebuie spus că Bojin a demisionat de la şefia PSD Timiş după ce a fost cercetat într-un dosar de trafic de influenţă. La cârma partidului a ajuns Sorin Grindeanu, care a fost ulterior numit premier şi mai apoi exclus din PSD pentru că a refuzat să demisioneze din fruntea executivului. Locul lui Grindeanu este ocupat în regim de interimar de către Călin Dobra, preşedinte executiv al PSD Timiş şi şef al CJ Timiş, funcţie din care Grindeanu a demisionat pentru a fi numit premier. Dobra a fost vicepreşedinte al CJ Timiş pe vremea când instituţia este condusă de Titu Bojin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.