Urban Beauty Care, excelență în remodelare și întreținere corporală

Urban Beauty Care, excelență în remodelare și întreținere corporală

0
DISTRIBUIȚI

Urban Beauty Care, primul centru din Timișioara care a avut un echipament de ștergere a tatuajelor, a reușit în primele șase luni de funcționare să devină un reper pentru toți cei care aspectul contează. Pentru serviciile complete de remodelare și întreținere corporală sunt șase angajați pregătiți să răspundă celor mai exigente pretenții – doi fiziokinetoterapeuți, o cosmeticiană și trei specialiști în remodelare corporală/tehnicieni nutriționisti. Centrul este dotat  cu 12 aparate de remodelare, aici executându-se 15 proceduri de slăbit și tonifiat.

Printre procedurile disponibile la Urban Beauy Care sunt presoterapia, lipolaser, endermologie, LPG, criolipoliza, cavitație, radiofrecvență facială/corporală/antivergeturi, vacuum, tratamente faciale cu microdermoabraziune, tratamente cu oxigen hiperbaric, electrostimulare, împachetari detox la cald, indepărtare de tatuaje și trei tipuri de masaj – anticelulitic, terapeutic și de relaxare.

Injectarea de oxigen hiperbaric atenueazp ridurile, decrispează trăsăturile, având efectul unui lifting facial, reduce cicatricile de suprafață și netezește tenul, elimină acneea, reduce petele de pigment.

Cavitația, supranumită și liposucția virtuală. este o terapie non-invazivă care se bazează pe efectul ultrasunetelor de joasă frecvență care datorită presiunii pe care o generează provoacă formarea de mici bule de gaz și succesiva lor implozie, rupând în acest fel membranele celulelor adipoase, . Odata dezintegrată celula adipoasă, tot conținutul eliberat este absorbit de limfă și drenat prin sistemul limfatic.

Centrul de remodelare funcționează într-un spatiu de 200 mp, cu trei grupuri sanitare cu cabine de duș pentru clienți, toate camerele pentru proceduri sunt dotate cu televizoare, iar spațiul de așteptare este generos. ”Întotdeauna pentru noi a fost esential să asigurăm clientelor noastre intimitate și să se simtă în siguranță, ca acasă, din punct de vedere al standardelor de igienă”, a declarant Andrei Dekan, proprietarul centrului.

Urban Beauty Care are sediul în Timișoara pe str.


Arieș nr. 3, et. 2. Programări și rezervări se pot face la tel. 0753.033.262. Alte detalii găsiți pe www.urbanbeautycare.ro. (P)