UVT Agroland s-a clasat pe locul 2 în puternicul turneu găzduit în...

UVT Agroland s-a clasat pe locul 2 în puternicul turneu găzduit în Sala ”Constantin Jude”. Cum a decurs ”finala” cu Volei Alba Blaj

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană de volei feminin din elită a oferit dueluri atractive în cadrul turneului găzduit acasă. UVT Agroland Timișoara a obținut două victorii și a pierdut ultima partidă, decisivă pentru ocuparea locului 1, contra campioanei României, Volei Alba Blaj.


Pe locul 3 la Cupa BMW Banat Car s-a clasat ”U” Cluj iar pe 4 campioana Ungariei, Linamar Bekescsaba.

Elevele lui Bogdan Paul au câștigat în prima zi, vineri, fără probleme duelul cu unguroaicele de la Bekescsaba, a fost 3-0 la seturi. Scor care s-a repetat și a doua zi în favoarea ”Agro”, de această dată cu colegele de eșalon de la ”U” NTT Data Cluj.

Astăzi, în ultima zi a turneului Agroland a cedat cu cealaltă trupă care câștigase primele două jocuri, puternica grupare din Blaj, deținătoarea la zi a titlului în Divizia A1. Jucătoarele din Alba și-au adjudecat primul set la 20 de puncte, în cel de-al doilea bănățencele au condus și au avut mai multe mingi ”de set”, dar au irosit avantajul și au cedat cu 24-26. Se pare că acesta a fost punctul psihologic al disputei, căci gazdele au pierdut și setul 3, scor 20-25.

În mod oarecum surprinzător U Cluj a învins la rândul ei invitata din Ungaria și s-a clasat pe ultima treaptă a podiumului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.