UVT Agroland Timișoara debutează pe un teren dificil în Divizia A1. Ce...

UVT Agroland Timișoara debutează pe un teren dificil în Divizia A1. Ce spune tehnicianul Bogdan Paul despre jocul de la Bacău

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook / UVT Agroland

După două turnee puternice de pregătire, unul susținut acasă, celălalt la Blaj, a sosit și momentul debutului în elită pentru UVT Agroland. Formația timișoreană de volei feminin nu va avea însă o misiune ușoară în prima etapă a Diviziei A1. Elevele lui Bogdan Paul vor evolua pe terenul Științei Bacău.

”În sfârșit începem să ne măsurăm forțele în locul în care trebuie. Sigur, e un meci dificil, întâlnim o echipă cu foarte mare tradiție în voleiul românesc. A câștigat de câteva ori campionatul, a câștigat și Cupa, a participat în cupele europene. E și în deplasare și e foarte departe, se anunță o deplasare dificilă. Totodată e primul meci, trebuie să fim încărcați și pregătiți.


Bacăul a funcționat mereu echilibrat. Au un lot cu multe jucătoare, au schimbări pe toate posturile, dar trebuie să știm că ei joacă totuși în cupele europene. Era de preferat o deplasare mai scurtă, pe noi ne scoate din circuit, cu tot cu joc, 4-5 zile. Avem din nou o deplasare lungă, Cupa României tot la București. Primul meci îl vom avea aici prin 28. Calendarul nu ne-a fost foarte favorabil”, a declarat Bogdan Paul, tehnicianul lui UVT Agroland Timișoara.

Nou promovata de pe Bega se pregătește în Sala UVT Oituz, dar va disputa primul meci pe teren propriu în ”Olimpia”. ”Nici nu știu dacă vom juca aici primul meci. Vom juca în Sala Constantin Jude, aici va fi am impresia un concurs de floretă în acel weekend. Am mulțumit Universității pentru sprijinul acordat. Au făcut eforturi, atât în privința suprafeței, cât și a iluminatului. Rămâne în primul rând o sală de pregătire. Vrem să ajungem să jucăm cu tribunele pline și ar fi de preferat acelea din Olimpia”, a mai spus Bogdan Paul.

Timișorencele au în echipă o fostă componentă a grupării din Moldova, transferată în această vară. ”Vom avea un început foarte dificil, e una dintre echipele redutabile pe teren propriu. Asta nu înseamnă că vom preda armele. Vom merge cu încredere pentru un rezultat bun. Vor fi ceva emoții, dar constructive. E foarte greu să câștigi acolo, au un serviciu foarte bun. Mi se pare o echipă bună și cu un blocaj foarte bun. Luăm fiecare meci cât mai în serios, prin ambiție, dăruire, eu spun că vom face un rezultat foarte bun”, a conchis Roxana Bacșiș, fostă jucătoare a Științei.

Partida Știința Bacău – UVT Agroland Timișoara e programată sâmbătă, de la ora 17.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.