UVT Agroland a pierdut toate jocurile de la Cupa Blajului. Colaborare interesantă...

UVT Agroland a pierdut toate jocurile de la Cupa Blajului. Colaborare interesantă între formațiile feminine de volei din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Volei Alba Blaj / Facebook

Formația de volei de pe Bega nou promovată în Divizia A1 a onorat invitația campioanei Volei Alba Blaj. UVT Agroland Timișoara nu a avut însă parte de succes la puternicul turneu Cupa Blajului. Elevele lui Bogdan Paul au cedat atât în fața gazdelor, care și-au adjudecat și acest trofeu, cât și în duelurile cu celelalte invitate: Železničar Lajkovac și Știința Bacău.

UVT Agroland a fost învinsă cu 3-1 miercuri, în prima zi a turneului, de către Știința Bacău, grupare cu care se va reîntâlni săptămâna viitoare în campionat. Ieri, elevele lui Bogdan Paul au avut parte de un meci strâns cu echipa bosniacă Zeleznicar Lajkovac, proaspătă câștigătoare a Cupei Balcanice. Invitat din afara țării s-a impus în cele din urmă cu 3-2.

În fine, astăzi Agro a fost învinsă de gazda competiției.


Volei Alba Blaj, campioana României și câștigătoarea primei ediții a Cupei BMW Banat Car, turneu desfășurat la Timișoara în urmă cu o săptămână, a dat dovadă din nou de calitate și a câștigat disputa cu bănățencele în trei seturi. Prin acest 3-0 echipa din Ardeal și-a adjudecat și trofeul din propria sală.

UVT Agroland: Roxana Bacșiș, Diana Balintoni, Andrea Lakovic, Andreea Petra, Daniela Lupescu, Ariana Pîrv – Mihaela Ozun (libero). Au intrat pe parcurs: Larisa Vasilică, Diana Cărbuneanu, Daria Popa Calotă, Petruța Orlandea și Marisa Radu.

Colaborare cu Poli

O decizie interesantă a cluburilor de volei din oraș e colaborarea între ele. În ceea ce privește Agroland. În primă instanță Anca Mănuc și Florina Murariu, vor evolua cu dublă legitimare, junioare la ”echipa-mamă”, dar active și pentru concitadina CSU Politehnica din divizia secundă. Ele vor debuta probabil în meciul de mâine al alb-violetelor, care întâlnesc de la ora 11.00 SCMU Craiova la Sala ”Mircea Albu”, în prima rundă din A2. Mai mult, CSU Poli colaborează și cu CSS Lugoj și CSS Bega, la nivel de jucătoare tinere.

În această săptămână UVT Agroland s-a despărțit de una dintre cele mai vechi componente ale lotului, Adriana Melniciuc, care se va concentra pe cariera de medic cardiolog.

În prima etapă a Diviziei A1 UVT Agroland Timișoara va evolua pe terenul Științei Bacău, meci programat pe 14 octombrie. Cealaltă trupă din județ aflată în elită, CSM Lugoj, are parte de asemenea de o deplasare dificilă, joacă chiar pe terenul Blajului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.