UVT Agroland Timișoara a pierdut la Bacău primul joc din elită. Concluziile...

UVT Agroland Timișoara a pierdut la Bacău primul joc din elită. Concluziile antrenorului Bogdan Paul

0
DISTRIBUIȚI
Foto: volei-timisoara.ro

Nou promovata timișoreană din Divizia A1 de volei feminin a debutat ieri în ediția 2017-18 cu un eșec pe terenul fostei campioane Știința Bacău. Un singur set a fost câștigat de UVT Agroland Timișoara, formație pentru care au debutat la acest nivel trei jucătoare tinere: Larisa Vasilică, Petruța Orlandea și Marisa Radu.

UVT Agroland a cedat cu 3-1 în Moldova în primul meci după 12 ani jucat de o echipă timișoreană în elită la volei feminin. Primul set a revenit gazdelor, scor 25-17, dar bănățencele au reușit să lupte penrtu un set mare și au egalat după un 25-23 foarte muncit.


Următoarele două seturi le-au revenit însă tot voleibalistelor de la Știința (-13, -11).

”Nu a fost tocmai cel mai bun joc pe care puteam să-l facem. Am avut momente în care am gestionat bine situațiile, dar au fost și momente în care ne-am dezichilibrat total. Dacă este să facem o analiză din punct de vedere tehnic, un număr foarte mare de greșeli ne-a făcut să ne îndepărtăm de adversar. Au fost multe servicii greșite, am greșit nepermis de mult și în atac. În jocul de volei modern, cu o echipă de nivelul Științei, din punctul meu de vedere o formație echilibrată, este greu să faci față în acest fel. Trebuie să facem o analiză obiectivă a meciului, pentru a transforma jocul nostru într-un joc eficient”, a declarat Bogdan Paul, antrenorul lui ”Agro”.

UVT Agroland: Diana Cărbuneanu, Roxana Bacșiș, Diana Balintoni, Andrea Lakovic, Andreea Petra, Ariana Pîrv – Mihaela Ozun (libero). Au intrat pe parcus Daniela Lupescu, Larisa Vasilică, Petruța Orlandea, Marisa Radu și Daria Popa Calotă.

Sâmbătă, 21 octombrie, UVT Agroland va evolua tot în deplasare, pe terenul lui Dinamo. Tot în prima rundă a Diviziei A1 CSM Lugoj a pierdut, scor 0-3, pe terenul puternicei Volei Alba Blaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.