Victorie concludentă a lui BC SCM Timișoara, în deplasarea de la Dinamo...

Victorie concludentă a lui BC SCM Timișoara, în deplasarea de la Dinamo București. Cine a fost principalul ”realizator” al ”leilor”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Emanuel Titus

BC SCM Timișoara a făcut al doilea pas înspre îndeplinirea obiectivului pus de conducerea clubului după eșecul contra lui BCMU Pitești. Victoria de pe teren propriu cu Sibiu a fost dublată astăzi de cea obținută pe terenul lui Dinamo București, scor final 94-57.

„Leii” conduceau cu scorul de 8-2 după primele două minute scurs din joc. Până la jumătatea primului sfert ecartul s-a mărit la +11, scor 17-6, rămânând același până la finalul primului act, 25-14.


Deși mai echilibrat, în sfertul secund BC SCM Timișoara a reușit să-și conserve avantajul, ba chiar să-l mărească. Popa Calotă a fost în zi de grație, fiind asistat de Diaz, care au fost „coșgheterii” timișoreni.

După un 47-34 la pauză pentru trupa din Banat, dezastrul s-a produs pentru Dinamo București după revenirea de la cabine. Doar opt puncte au marcat „câinii” în primele zece minute din partea a doua a jocului, astfel că oaspeții aveau succesul în buzunar. Au fost 29 de puncte diferență între cele două echipe înainte de intrarea în ultimul act, câștigat și acesta de BC SCM Timișoara, astfel că scorul final al jocului a fost 94-57.
Octavian Popa Calotă a marcat 22 de puncte, a avut șase recuperări și patru pase decisive, în vreme ce Diaz a marcat 18 puncte și a recuperat mingea de patru ori. Jeremic, cu 15 puncte, Burdgess și Păun cu câte 9, Drăgușin (7), Mijajlovic (4), Penciu și Gheorghe cu câte trei, respectiv Tohatan și Komatina cu câte două au completat lista marcatorilor Timișoarei. De la Dinamo Zaharie a marcat 14 puncte, iar Stănescu și Vizitiu câte 10.

BC SCM Timișoara va primi în etapa viitoare vizita lui CS Politehnica Iași, în timp ce Dinamo va veni tot pe Bega, să evolueze în fața Timbei. Următorul meci al ”leilor” va fi însă restanța cu ”urșii”, meci care are loc miercuri la Sala ”Constantin Jude”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.