Zboruri noi spre Tel Aviv și Frankfurt, plus 10 curse suplimentare spre...

Zboruri noi spre Tel Aviv și Frankfurt, plus 10 curse suplimentare spre București, noutățile orarului de iarnă de la Aeroportul Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

avion

Orarul de iarnă de la Aeroportul Internațional Timișoara, care intră în vigoare duminică, 29 octombrie, și este valabil până în 24 martie 2018, vine cu noutăți. Astfel, din capitala Banatului vor fi disponibile două noi destinații, Tel Aviv și Frakfurt-am-Main, plus zece curse suplimentare spre București.

Astfel, compania aeriană Tarom va reintroduce cursele zilnice 609/ 610, cu plecare din Otopeni la ora 21.25 şi sosire la Timişoara la ora 22.40. Cursa retur va avea loc a doua zi dimineaţa, cu plecare din Timişoara la ora 06.00 şi sosire în Bucureşti la 07.10.

De asemenea, compania aeriană Ryanair a suplimentat cursele spre Bucureşti, introducând în trei zile pe săptămână curse de după-amiaza. Astfel, în zilele de luni, miercuri şi vineri, vor avea loc curse cu plecare din Otopeni la 12.30 – sosire la Timişoara la 13.35, iar cursa retur va decola din Timişoara la 14.10, cu aterizare în Bucureşti la 15.15.

În total, în sezonul de iarnă, săptămânal vor fi 43 de zboruri spre Bucureşti, cu zece mai multe faţă de sezonul precedent.

Tot începând cu sfârşitul acestei luni, compania aeriană Lufthansa va introduce o nouă destinaţie: Frankfurt-am-Main.


Cursele vor fi zilnice spre şi dinspre cel mai mare nod aerian din Europa pentru curse intercontinentale. Din Frankfurt sunt disponibile un număr de aproape 300 de destinaţii deservite prin curse regulate.

Compania aeriană Wizzair introduce din acest sezon destinaţia Tel Aviv. Zborurile vor avea loc de două ori pe săptămână, în zilele de luni şi vineri. Tel Aviv va fi prima o cursă aeriană regulată care face legătura dintre Timişoara şi o ţară din afara Europei.

„În urma analizelor şi negocierilor cu companiile aeriene partenere, s-a decis introducerea noilor curse de la şi spre Timişoara, dar şi suplimentarea unor destinaţii care au înregistrat un număr foarte mare de pasageri. Este tot mai evident că cetăţenii din regiunea Banat apreciază ca o necesitate călătoria cu avionul şi consideră că timpul extrem de redus de călătorie, cât şi tarifele practicate sunt foarte avantajoase”, a declarat Daniel Idolu, directorul Aeroportului Internaţional Timişoara.

Orarul va intra în vigoare în dimineaţa zilei de duminică, 29 octombrie, odată cu trecerea la ora de iarnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.