Ziua Serviciilor publice, cu mașinării mari și mici, spre bucuria copiilor FOTO

Ziua Serviciilor publice, cu mașinării mari și mici, spre bucuria copiilor FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2074952344">

Cea de-a patra ediţie a Zilei Serviciilor Publice a avut loc, astăzi, în Piaţa Unirii din Timişoara. Oamenii care au trecut prin piaţă, în intervalul orar 10.00 – 15.00, au avut parte de o mulţime de suprize. Au avut standuri în Piaţa Unirii toate instituțiile din oraș, de la Primăria Municipiului Timișoara, Horticultura, Aquatim, Retim Ecologic Service până la Teatrul pentru Copii și Tineret Merlin, Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș sau Inspectoratul de Poliție al Județului Timiș.

De departe, Pompierii şi cei de la Salvo i-au captivat pe micuţi, care s-au înghesuit să se pozeze cu câinii aduşi special pentru eveniment, dar şi să vadă utilajele folosite de salvatori. La standul Direcţiei Sociale, copiii au putut colora, iar cei mari au putut să îşi cumpere suveniruri handmade, pentru a sprijini financiar activitatea direcţiei. Majoritatea micuţilor au plecat acasă cu baloane de la standul Aquatim, în vreme ce părinţii lor au putut lua pliante de informare de la societăţile prezente. Nici standurile Jandarmeriei şi ale Poliţiei Locale nu au dus lipsă de vizitatorii, micuţii pozându-se cu agenţii în uniformă, dar şi cu scuterele de la Locală. Din program nu au lipsit nici momentele artistice. De la ora 10.00 pe scena din Piaţa Unirii a concertat Orchestra Timișoara Big Band, iar de la ora 12 pe aceeaşi scenă actorii de la Teatrul Merlin au jucat piesa “Doi Purceluși”. Ultima reprezentanţie artistică a avut loc de la ora 13.00, atunci când trupa Alpha Band a susţinut un concert.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.