500 de arădeni la protestul organizat de PNL împotriva Guvernului: „PSD își...

500 de arădeni la protestul organizat de PNL împotriva Guvernului: „PSD își bate joc de români” FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Liberalii din Arad s-au mobilizat, în această seară, și au participat în număr mare la protestul organizat împotriva Guvernului PSD. Este vorba de aproximativ 500 de persoane care s-au adunat în fața Primăriei Arad, unde au fost citite câteva rânduri din moțiunea de cenzură depusă de PNL.

Președintele organizației municipale PNL Arad, Sergiu Bîlcea, a declarat că membrii PNL au ieșit în stradă nemulțumiți fiind că județul va pierde 35 de milioane de euro anul viitor, în urma modificărilor aduse Codului Fiscal.

„PNL a hotărât la nivel național să citească această moțiune de cenzură alături de primari, viceprimari, consilieri locali și cred că este un mesaj pe care-l adresăm nu doar PSD-ului, ci mai ales românilor, pentru că dorim să avem grijă de România în momentul de față, iar PSD își bate joc de români.


Din punctul meu de vedere, faptul că partidul s-a adunat în jurul unui proiect e mai important decât orice, iar în acest moment, PNL este cea mai importantă voce în opoziția românească. Județul arad va fi văduvit de 35 de milioane de euro anul viitor. Este cel mai important mesaj pe care putem să-l transmitem, iar pentru acest lucru ieșim în stradă. PSD va ieși în stradă pentru Dragnea, noi ieșim în stradă pentru arădeni, aici este diferența. Cerem parlamentarilor puterii să voteze împotriva acestui Guvern. Este cel mai important în acest moment să avem un Guvern corect față de România”, a afirmat Sergiu Bîlcea.

De asemenea, au fost citite în fața protestatarilor și câteva rânduri din moțiunea de cenzură împotriva Guvernului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.