Accident cumplit în Timiș: un tânăr de 19 ani a murit, alți...

Accident cumplit în Timiș: un tânăr de 19 ani a murit, alți doi sunt în stare gravă FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Viteza excesivă a făcut din nou victime. Un bărbat a murit noaptea trecută după ce mașina în care se afla s-a făcut praf de un zid de beton. Alte două persoane sunt în stare critică la Spitalul Județean din Timișoara. Accidentul a avut loc în jurul orei 3.00 dimineața, pe DN6, drumul care face legătura între Timișoara și Punctul de Trecere a Frontierei Cenad. Cele trei persoane se întorceau de la muncă, din străinătate. La un moment dat, din cauza vitezei excesive, șoferul a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe șosea.

Mașina s-a izbit puternic de un zid de beton de pe marginea drumului, iar apoi a fost aruncată înapoi pe șosea. La fața locului au sosit mai multe echipaje de la Pompieri, Ambulanță și Poliție.


Potrivit polițiștilor, șoferul mașinii e un bărbat de 22 de ani, în dreapta se afla un tânăr de 17 ani, iar în spate, unul de 19 ani, care a decedat. Oamenii legii spun că pe acesta din urmă l-au găsit încarcerat.

Răniții, găsiți în afara mașinii, sunt în stare critică și au fost transportați la spital. În mașina distrusă în totalitate au fost găsite mai multe sticle cu alcool pe care tinerii le-ar fi cumpărat dintr-o benzinărie, după ce au intrat în țară. Mașina figurează ca radiată în Spania. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.