Accident pe trecerea de pietoni: o femeie a ajuns la spital FOTO

Accident pe trecerea de pietoni: o femeie a ajuns la spital FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1255566773">

Accident în urmă cu puțin timp în zona de sud a Timișoarei. O femeie de aproximativ 70 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovită de o mașină, pe trecerea de pietoni.

Accidentul a avut loc pe bulevardul Dâmbovița. Femeia s-a angajat în trecerea străzii pe trecerea de pietoni când un șofer, care venea dinspre Calea Șagului, nu a observat-o la timp și a acroșat-o cu oglinda de pe partea dreaptă. Femeia a fost apoi proiectată pe carosabil unde a rămas până la venirea echipajului SMURD.

Bătrâna a fost preluată de medici și dusă la Spitalul Județean din Timișoara. Șoferul vinovat a declarat că regretă fapta, dar că nu a văzut-o pe femeie deoarece se asigura la mașini, în partea stângă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Traficul pe bulevardul Dâmbovița a fost perturbat din cauza accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.