Accident spectaculos în vestul țării: trei răniți după ce trei mașini s-au...

Accident spectaculos în vestul țării: trei răniți după ce trei mașini s-au ciocnit. Cine este vinovat FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un accident spectaculos a avut loc aseară, în Arad, pe Calea Zimandului. Trei mașini au intrat în coliziune. Trei persoane au suferit răni ușoare. Potrivit unor surse, citate de aradon.ro, în accident a fost implicat un fotbalist de la echipa arădeană de fotbal UTA.

Conform surselor citate de potalul arădean, sportivul, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a ieșit dintr-o benzinărie fără să se asigure și s-a izbit de o altă mașină, fiind proiectat apoi într-un autoturism care venea din sens opus.


“Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit faptul că în această seară, în jurul orei 18,30, un bărbat de 27 de ani, la ieșirea dintr-un peco, nu a respectat semnificația indicatorului <<oprire>>, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 57 de ani, din județul Bihor, care se deplasa pe Calea Zimandului, din direcția Arad-Oradea, fiind proiectat ulterior într-un alt autoturism, condus de un bărbat de 58 de ani, care se deplasa din sens opus. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a șoferului autoturismului care a cauzat coliziunea și a unei femei de 31 de ani, pasageră în același autoturism. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat a șoferului rănit ușor”, au declarat reprezentanții IPJ Arad.

Foto: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.