ACS Poli a aflat data exactă a duelului cu FCSB din Cupa...

ACS Poli a aflat data exactă a duelului cu FCSB din Cupa României. Echipa pregătită de Ionuț Popa își știe programul până la finele anului

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

ACS Poli Timișoara a aflat astăzi data și ora disputei cu FCSB din optimile Cupei României. Echipa bănățeană din Liga I își știe astfel programul complet până la finele anului 2017.


Gruparea pregătită de Ionuț Popa va avea ocazia să-și ia revanșa în fața bucureștenilor după umilința din campionat joi, 30 noiembrie, de la ora 21.30, pe ”Dan Păltinișanu”.

ACS Poli îi va înfrunta pe roș-albaștri în ultima zi a lunii. Până atunci timișorenii mai au două jocuri în Liga I. După pauza pentru jocurile amicale ale naționalei, formația pregătită de Ionuț Popa va juca vineri, 17 noiembrie, de la ora 18.00, pe teren propriu cu FC Botoșani, apoi sâmbătă, 25 noiembrie, tot de la ora 18, în deplasare la Viitorul.

În luna decembrie LPF-ul mai programează nu mai puțin de trei etape din returul sezonului regulat. Astfel, ACS Poli va întâlni după jocul cu FCSB din Cupă, duel în manșă unică, pe Gaz Metan Mediaș, în runda a 20-a a Ligii I. Meci programat în zi de sărbătoare alb-violetă, 4 decembrie, de la ora 18.00. Pe 9 decembrie ACS Poli se deplasează în Gruia, pentru duelul cu CFR Cluj (ora 20.00) și va încheia anul cu jocul din etapa a 22-a, pe teren propriu, în compania, lui Dinamo. Partidă stabilită cu o săptămână înainte de Ajunul Crăciunului, adică pe 17 decembrie, de la ora 20.00!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.