ACS Poli o va întâlni pe FCSB în optimile Cupei României. Când...

ACS Poli o va întâlni pe FCSB în optimile Cupei României. Când se va disputa jocul cu bucureștenii

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

ACS Poli și-a aflat astăzi adversarul din optimile de finală ale Cupei României, ediția 2017-18. După ce a triumfat în derby-ul alb-violet cu ASU Politehnica, elevii lui Ionuț Popa o vor înfrunta pe FCSB. Meciul va avea loc la Timișoara la finele lunii. Bănățenii au șansa revanșei în fața bucureștenilor după umilința din campionat.

Alex Munteanu și compania au parte de poate cel mai dificil adversar la ora actuală.


Timișorenii se vor reîntâlni cu FCSB după o lună de la acel 0-7 rușinos suferit în campionat. De această dată însă ACS Poli va avea avantajul terenului propriu în duelul programat într-o singur manșă în competiția KO.

Programul optimilor de finală:

U Cluj – Dinamo

Chindia – Astra

FC Botoșani – FC Viitorul

CS Afumați – CSU Craiova

CS Mioveni – Gaz Metan Mediaș

Unirea Slobozia – CSM Poli Iași

ACS Poli – FCSB

Hermannstadt – Juventus Buc.

ACS Poli a făcut parte din urna A la tragerea la sorți. Doar două grupări s-au aflat în urna B: Chindia Târgoviște (L2) și ”U” Cluj-Napoca (L3).

Jocurile din optimile şi sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În această ediție s-a introdus și regula conform căreia echipele pot efectua a patra schimbare, în reprizele de prelungiri, dacă le-au efectuat deja pe cele trei regulamentare în primele 90 de minute clasice de joc.

Jocurile din cadrul optimilor Cupei României vor avea loc marți/miercuri/joi 28/29/30 noiembrie cu începere de la ora 13.30, cu exceptia jocurilor televizate, al căror program va fi stabilit ulterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.